EURO 1,9350 %-0.87POTATOHEAD demiş ki:9€ deilmi?
VIP ACC 12 €
12 € * 1,9350 = 23 bucuk ytl civarinda...11,5 ytl kar tamammı ?
EURO 1,9350 %-0.87POTATOHEAD demiş ki:9€ deilmi?
ow iyimiş karSpiral demiş ki:EURO 1,9350 %-0.87POTATOHEAD demiş ki:9€ deilmi?
VIP ACC 12 €
12 € * 1,9350 = 23 bucuk ytl civarinda...11,5 ytl kar tamammı ?
2 haftadır 1 kere bile inspectiona girmedi ^^KolerA demiş ki:ECSRO Sürekli Kapanım Duruyor Kimsenin Onlara Güveni Kalmadı... O Yüzden Alan Çıkmadı Sanırım
23 ytl ye Havale ücreti Olarak 23 ytl Ekliyenide ilk Senden Duydum Vallah :=) inş hacım Satarsın Bu Siteninde bi Kazançı Olması Lazım Arkadaşlar nede Olsa Herşeyi bi Tıkla Buluyoruz 2 Senedir bu Sitedeyim ve Haylada memnunum Olmayada Devam Ederim Mükemmel Devam Ediyonuz K.GelsinWax Whine demiş ki:Evet Ocean 19$ diyor. Zaten herkesi de bir Ocean lafı tutmuş gidiyor... İyi ki bir GM adını öğrendiniz. Neyse konudan sapmlayalım.WampiRez demiş ki:Extra konuya fiyat hakkında yorum yapın dedi heralde x// önüne gelen fiyat hakkında yorum yapıyor.. istemiyorsanız almazsınız olur biter
Ne? 25 YTL mi? Sen uçtun mu bilader? Çok şey gördüm ama bunu görmedim. 25 YTL. Hiç güleceğim yoktuhmzsnmz demiş ki:O kadar laf edildi , daha fiyatı tartışıyorsunuz... Alacak olan yatırır parasını VIP olur , almayacak olan uğramaz topice olur biter...Xlazine demiş ki:bana kalırsa cok fazla kdv koyuyorsun üstüne bu fiyatlarla kimsenin alacağını zannetmiyorum 25 milyon nerede 50 milyon nerede:)
19$ sadece üyelik parası. Sonra bunun PTT'den alınan havale parası var. Ne kadar? 23 YTL Bu ne demek Hesaplayalım hemen.
Bu gün 1 Dolar 1,2220 Yeni Türk Lirasına eşit. Yani 19 Dolar 23.218 Yeni Türk Lirasına eşit oluyor. Yani 23 Lira 22 Kuruş. Buna bir de 23 YTL havale parasını ekleyin.
23
23.22
+____
46.22
İzin verin de yani geriye kalan 3 Lire 78 Kuruş da siteharcansın veya site sahiplerine gitsin
Ben 1 senedir PTT den Havale Yapıyorum ve Bildigim tek şey şu 80Ytl de Yatırdım Havale ücreti Olarakta 1 ytl Aldılar 100 YTL ye kadarda 1 YTL alıyolar 23YTL Havale ücreti Olarak 22 Ytl Alınıyosa Kimse PTT yi Kullanmaz Düşünemiyorum adam 5 Milyon Yollasa 5 Milyon Havaleye Vericek :)() unutmadan sana PTT deki Tabloyuda Çekicem burda Rsmini Yolliyacam sana Fiyatlara Bakarsın :=)Wax Whine demiş ki:Ben konuyu kaçırdım galiba ama buradaki bir eşşek arkadaş kaçırmamış ve bana küfürler yağdırmış. Ben de biraz anlamaya başladım sanırım.
Ben burada daha deminki postumda hesaplama yaptım ve bu hesap da doğru. Çünkü teyzem PTT'de çalışıyor ve ona sordum. Buna düzgün cevap veremeyip de küfreden köpek. Sen ne hata gördün de küfüre başvurdun, hata varsa uyarı butonu var. Oda olmadı ÖM var. Ama tabi işin ucunda ban da olsa, yasal işlem de olsa, rezil olmak da olsa burada kendini ispatlamış sandı. Ama tam tersine bir şeyi ispatladı. Rezil oldu. Bir daha sitede kendini ispatlayamayacak; çünkü banlandı. Şimdi burada rezil olmak isteyen varsa, "banlansam bile hiç olmazsa haklı olarak, kendimi ispatlayarak banlandım" diye kendini kandırarak banlanıp gitmek isteyen varsa, hiç çekinmeden çıksın ve istediğini söylesin. Çünkü ben aldırmıyorum. Zaten böyle ÖMler alıyorum. İstediğiniz kadar hakaret içeren ÖM yollayın. Okunmadan silinecektir. Sakın karşılık beklemeyin!!!
ok canımcım ödeme hesaplarımda gözüktü şimdi pm atıyorum sanaxMTx demiş ki:Garanti Bankası Hesabına Gönderdim.
Banka Havalesi
Banka: Garanti Bankası
Şube Adı: Esentepe
Şube No: 347
Alıcı: Okan Çelebi
Hesap No: 6689146