Dexter

Tanınıyorum
biliyorum oradan olduğunu ama hep email error verio bunu anlamış diilim

ben önce bi duş al derim :) sonrada kendine salakca icinde turkce karakter olmuyan bi mail al derim :) ben direk aldım :D

önemli değil banada bi kere baska bi yerde mailden kıllık yapmıstı sinirden cenabettinsenneettin die mail almıstım :D

çok zor bu girmek ya bu nedir ya artık söle denemenizi tavsiye edicem masaüstü olanlar için
1.monitoru yan çevirin
2.sopa bulun ve klavyeyi yan tutun sopa enterda olsun :D
3.mousei tert çevirin
4.kasayı yan yatırın
5.(varsa)yazıcıyı camdan aşağı sarkıtın 1. kattayım diyorsanız çöpe atın
6.(varsa)webcam i camdan aşağı fırlatın 1. kattayım diyorsanız orası sizin probleminiz
:D :D :D :D :D
deneyebilirsiniz gayet güzel bir taktiktir...

Arkadasımızın dedıgı gıbı GM oyunda turk ıstemıyor 2gun once oyundakı turkler dc yedık msn den sordum herkez dc yemıs sonra oyuna bi ben lucifer41 girdim bide sonsultan girdi digerleri giremeedı oyuna :(

pöf öf söf yöf göf zöf böf cöf qöf wöf föf röf ğöf jöf ve diğer öf çeşitlerinden 2 şer tane :) bu arada hazir oyuna giremiyorkene :) aranızda bot kullanan warmı yaw yoruldum da sole arada bi bot bırakam diom :) 3- 5 tane buldum ama masallah icinde virus olarak bi benim adım gecmiodu :) kim hangisini kullanıo bi tavsiye pls :)

arklar ben yukledım oyunu ama lancerı acınca bı sıte gelıyo ama start gelmıyo lutfen yardım bende oynamak ıstıyommm bırsey mı ındırcem acaba :S

Yukarı Alt