SleepWalkeR

Tanınıyorum
bu oyunun yöneticileri extraloobda deiller, restart atablcek kişiler burada bulunmuyor :D
yani paşa paşa restart atılmasını beklemekten başka yapcak bisi yok :D

arkadaş ancak sabah 7 den önce girebiliyon giriyonda noluyor dc yiyon 12 gibi girsen dc yemicen ama 12 gibi girmek bu bi mucize:D neyse beninki hala deniyo NAME:F4T4LNUKER LV:58 ARKADAŞLAR GİRMENİN TAKTİĞİNİ BULAN PM ATSIN BYE

SleepWalkeR

Tanınıyorum
heheh 1 saattir deniordum giremedim en sonunda vazgeçtm, extraloob sayfasını açtım biraz gezineyim diye, bir kere daha denedim tek tıkta girdim :D ugurlu site :)

Oyuna girdim 37 saniye sonra dc rekor galiba.Server full diyo.Simdide Kafayi yemede ne yap :S

oooooof ya saat 16:30 dan beri aralıksız deniyorum halaa full. acaba okullar açıldıktan sonra da böyle full olur mu?

SleepWalkeR

Tanınıyorum
artık ya vip ya rip :D gece 4 5 civarı denedim, girmedi, gerçi sonradan oyun kapanmıştı ama bu gece de denerim, girmezse ya vip alırım yada bırakırım uğraşılmıyo artık..

rip: rest in peace

yaw benmi şanslıyım sizmi şansızzınız bilmiyorum ama ben enter bırakıyorum pcyi 2saat sonra geliom açılmış oluo tabi %90 ihtimal ama en kötü 4-5 saatte açılıo kesin valla allah bozmasın ne diyim :mrgreen:

Ya Acıyorum kendime :) bi sürü online oyun varken böyle geleceği belirsiz bir oyunun başında vakit öldürüyorum :)
Ama Ne Yapayım Ben Ecsroyu Seviyorum :.....:

ben denerken iki kere hata verdi ecsro res diye bende res zannettim sonra yine geldi açaba ne bidaha gelirmi acab

Yukarı Alt