Dayı Bende Gırdım Ama Dc Yedım Sonra Gırdım Dedım Server Bostur Cıktım 4-5 Saat Gıremedım :D

Dodocan demiş ki:
Dayı Bende Gırdım Ama Dc Yedım Sonra Gırdım Dedım Server Bostur Cıktım 4-5 Saat Gıremedım :D
sendekide büyük cesaret yani :P ben girdiğim zaman 2 lvl atlamadan çıkmıyorum şuan 53 lvlım bi giriyim 55 olcam mesela :oldie: :headbang:

off cnm sıkıldı bgn cara tek attım 5 dk bıle durmadım cıktım can sıkıtısından sonra tekrar gıreyım dedım 3 attm 10 exp zor kastm cıktım :(:(

of çok şanslısın ben öle girsem 1 kere balıma 1dkda girdim işte :-/

wolke demiş ki:
hadi be helal olsun kankama :mrgreen:
yha oyuna girsem bende kesecem uyuz oldum mahalledeki çocuklar dalga geçmeye başladı git tg kes diyolar :D
gecen yine dj66 ile beraberdık lordu kesıyorduk 2 miz vardık %10 yada %5 de dc yedık olay 2 mizde yedık pfff başkası gelmıs kesmıs

merhaba usta yhaa ben escroda yer şeyi yaptim ama bir turlu uye olamadim yapamiyorum snde fazladan warsa werirmisin lutfen

Orpheus demiş ki:
ben önce bi duş al derim :) sonrada kendine salakca icinde turkce karakter olmuyan bi mail al derim :) ben direk aldım :D
ec sroya üyelik almak için çalışıyorum ya kardeş ben denedim 15 tane mail aldım ama hala kabul etmiyor bana bi mail adresi sölesen yada bir tane mail alsan

SleepWalkeR

Tanınıyorum
ne güzel bir gün deilmi :D ilk defa uzun zamandır oyunda yer boşaldı inanamıyorum 20 kişilik boş yer var xD

Yukarı Alt