wolke demiş ki:
hadi be helal olsun kankama :mrgreen:
yha oyuna girsem bende kesecem uyuz oldum mahalledeki çocuklar dalga geçmeye başladı git tg kes diyolar :D
gecen yine dj66 ile beraberdık lordu kesıyorduk 2 miz vardık %10 yada %5 de dc yedık olay 2 mizde yedık pfff başkası gelmıs kesmıs

ett beyler sonunda sorunu cozdum ve su an saat 2 galıba 7 saat dır berı oyuna denıyom en rahat gece kac gıbı alır acaba

abi oyuna girememekten nefret ediyorum yaa giremeyince korku bolumune falan takılıom tüylerim tikken tikken oldu bak gene :S

evet beyler size oyuna girmenin yolu ben de %250 tutuyo
açıklıyorum = işiniz olduun da evde veya pc başında duramadıınız da acele işiniz olduunda Yani kısaca sı oynamayacağınız durumlarda deneyin giriyo ama tabi işiniz olduu için kapamak zorunda kalıyonuz :D bende % 250 giriyom tek de hep ama tabi 5 dk sonra kapıyom :D ya benm şansım işte :D ama normalde gün boyunca pc başında olcam zmn giremiyom :D

DaNG3R demiş ki:
evet beyler size oyuna girmenin yolu ben de %250 tutuyo
açıklıyorum = işiniz olduun da evde veya pc başında duramadıınız da acele işiniz olduunda Yani kısaca sı oynamayacağınız durumlarda deneyin giriyo ama tabi işiniz olduu için kapamak zorunda kalıyonuz :D bende % 250 giriyom tek de hep ama tabi 5 dk sonra kapıyom :D ya benm şansım işte :D ama normalde gün boyunca pc başında olcam zmn giremiyom :D
:thumbsup:

beyler sabah 7.30 da isy kestim çokkk mutluyum oyunda olan bi arkadaş isy doğdumu veya nerde doğduğunu söleyebilirmi ?? xD

Yukarı Alt