NighTwaLkeR demiş ki:Teşekkür ederim,hoşgeldin.
NighTwaLkeR demiş ki:Teşekkür ederim,hoşgeldin.
itiraz ediyorum torpil var.Mopneet demiş ki:Benide eklersen sevinirim. ^^
Tamamdır.halit17 demiş ki:ben 4 5 yıldır rock 2 3 yıldır pank we metel diniliyorum bu fan sayfasını yeni gördüm we üye olmak istiyorum en cok sewdiglm sarkı metallıca so_what dır metel olrak rock ise demr demirkandan hayyam gelip kral olsadır . benide üye yaprsınız cok sewinrim not :gecen yaz izmr foca daki rock fest e giddim :F kısmet olurs ayazında ist dayım
Hoşgeldin.canova23 demiş ki:benide fan club a alırsanız sevinirim. yaklaşık 2 yıldan fazladır rock metel dinliyorum. MetallicA 4ever en sevdiğim şarkıları Enter sandman, orion, battery, blacked, so what ve sad but true. Metallica dan sonra rock olarak Şebnem Ferah dinliyorum. bu sonisphare istanbul konserine gidicektim. ama para bulamadığım için gidemedim bulduğumda da çoktan biletler bitmişti
Nette arayıpta bulamadıysan benim de ekstradan bir bilgim yok dostum. Zaten Guns n' roses epey badire atlattı Chinese democracy'i çıkarana kadar.En fazla Amerika'da turneye çıkarlar diye tahmin ediyorum.Limanerg demiş ki:bilgi amaçlı birşey sorcam.Netten felan arştırdım ama bir bilgiye varamadım.Slipknot veye guns n' roses yakınlarda istanbula geliyor mu?
duyduklarıma göre axl rose avukatına olan borcu yüzünden hapse girmiş.Böyle bir şey varsa imkansız zati.Slipknot'un da basscısı paul gray girdiği uyuştrucu komasında ölü bulunmuş.Yani bu aralar çok zorNighTwaLkeR demiş ki:Nette arayıpta bulamadıysan benim de ekstradan bir bilgim yok dostum. Zaten Guns n' roses epey badire atlattı Chinese democracy'i çıkarana kadar.En fazla Amerika'da turneye çıkarlar diye tahmin ediyorum.Limanerg demiş ki:bilgi amaçlı birşey sorcam.Netten felan arştırdım ama bir bilgiye varamadım.Slipknot veye guns n' roses yakınlarda istanbula geliyor mu?
Aramıza hoşgeldinPwneD demiş ki:11 Yaşından Beri Rock Dinliyorum Şuan 17 Yaşımdayım. Black Sabbath,Iron Maiden,AC/DC,Scorpions,Aerosmith,Sex Pistols,The Eagles,Disturbed ve Tabiki Metallica Dinliyorum. En son 2008 de Metallica'nın Konserine gittim istanbuldaki. Uygun Görülürsem Grubunuza Katılmak İstiyorum
Teşekkürler DostumNighTwaLkeR demiş ki:Aramıza hoşgeldinPwneD demiş ki:11 Yaşından Beri Rock Dinliyorum Şuan 17 Yaşımdayım. Black Sabbath,Iron Maiden,AC/DC,Scorpions,Aerosmith,Sex Pistols,The Eagles,Disturbed ve Tabiki Metallica Dinliyorum. En son 2008 de Metallica'nın Konserine gittim istanbuldaki. Uygun Görülürsem Grubunuza Katılmak İstiyorum