Teşekkürler dostum;aramıza hoşgeldin.fanatiksro demiş ki:Bende bu gruba katılmak isteyenlerden biriyim..Linkin Park,Children Of Bodom ve Slipknot en sevdiğim gruplardır..onun dışında ara sıra Cannibal Corpse,System Of Down ve Dimmu Borgır dinlerim.. Rock hakkında söylenilecek birçok şey var ama benim özetim '' Rockı dinlemek yetmez.O an söylendiği yerde olmalısın.Söyleyen kişi gibi içinde hissetmelisin''
Oh dostum yaşıtın olarak ben de V-Rock radyosuyla büyüyen Classic rock, Rock'n Roll , Thrash metal, Heavy metal hayranı biriym. İnş gruba katarlar seni.. Beni gruba alan yok daha doğrusu cevap veren yokSleach demiş ki:Günümüzdeki yapılan rock müzik ya da metal müzik ilgimi çekmior. Sanırım 70lerde 80lerde kaldım Genelde Glam Metal, Shock Rock, Early Metal, Hard Rock, NWOBHM, Power Metal, Trash Metal, Heavy Metal, Rock'n Roll vs dinlerim.
Şuan 15 yaşındayım. Küçüklüğümde Vice City V-Rock radyosuyla büyüdüm Tabi o zamanlar bu müzik türünün adının farkında değildim. Gün geçtikçe araştırıp öğrenmeye başladım. Derken kendimi bu dünyanın içinde buldum. Başlıca dinlediğim gruplar : AC/DC, Black Sabbath, Def Leppard, GN'R, Iron Maiden, Judas Priest, Kiss, Led Zeppelin, Metallica, Mötley Crüe vs. (Devamını getirmym hepsini yazmak istiorm )
Rock'n roll bi' müzik türünden ibaret değildir, Rock'n roll bi' yaşam tarzıdır :) Ben de kendime bu yaşam tarzını seçtim..
Beni de gruba katarsanız sevinirim
Kardeşim Ben Sp00Ky beni hatırlarsın ztn bu fun a üyedim. Tekrar giricem sanırım . Pc hayatıma geri dönüyorum Yeni paylaşımlar oLck xDKobe demiş ki:Arkadaşlar başkan söylemiş gruba girmek isteyenler kullanıcı kontrol panalinden istekte bulunsun diye rock metal fanı seçerek bu gruba katıl diyip istekte bulunabilirsiniz.
TamamdırTurkDeadLy demiş ki:Bende Katılmak İstiyorum Genelikle Duman, Manowar, X Wild, rammstein, Moonspell.Dinlerim Lutfen Girmek Cok İstiyorum :)
Ne Dinledigi Ve Sevdiğin Grupları Yazmalısın Girmen İçin DostumRoLL 102 demiş ki:benide yazarmısın
Teşekkür ederim ama şartlar için en azından bir kaç şey yazabilirsen sevinirim.Limanerg demiş ki:Bende bekliyorum olmayı
Sıkı metallica ve slipknot dinleyicisiyim.Haziranda festivaldeyim.(Şu günlük biletler bi açılsa En sevdiğim parçalar sad but true, turn the page , before i forget...NighTwaLkeR demiş ki:Teşekkür ederim ama şartlar için en azından bir kaç şey yazabilirsen sevinirim.Limanerg demiş ki:Bende bekliyorum olmayı
Teşekkür ederim,hoşgeldin.Limanerg demiş ki:Sıkı metallica ve slipknot dinleyicisiyim.Haziranda festivaldeyim.(Şu günlük biletler bi açılsa En sevdiğim parçalar sad but true, turn the page , before i forget...NighTwaLkeR demiş ki:Teşekkür ederim ama şartlar için en azından bir kaç şey yazabilirsen sevinirim.Limanerg demiş ki:Bende bekliyorum olmayı