Aramıza hoşgeldin dostum..Discus demiş ki:ben bi konu açtım. umarım yeterli olur..
fan club başvurusunu yaptım .Heycanla bekliyorum.
viewtopic.php?f=271&t=108959
Aramıza hoşgeldin dostum..Discus demiş ki:ben bi konu açtım. umarım yeterli olur..
toptan al milleti yahu listeyi güncellemek zor geliyorNighTwaLkeR demiş ki:Aramıza hoşgeldin dostum..Discus demiş ki:ben bi konu açtım. umarım yeterli olur..
teşekkurler..NighTwaLkeR demiş ki:Aramıza hoşgeldin dostum..Discus demiş ki:ben bi konu açtım. umarım yeterli olur..
eklersen metallicayı çok sevinirimDiscus demiş ki:teşekkurler..NighTwaLkeR demiş ki:Aramıza hoşgeldin dostum..Discus demiş ki:ben bi konu açtım. umarım yeterli olur..
elimden geldıgınce fan club a paylaşmda bulunmay çalışacagm.
birde mp3 paylaşımı yapmak yasakmı?
yasak değilse metallicanın butun albumlerı war bende arşivgibi onları paylaşmak isterım
yavaş yavaş ekle de düzgün bi başlık olsunDiscus demiş ki:tmm eklerim .şimdi yatıyorm .yarn akşama dogru başka bi başlık altında hallederim
Aramıza hoşgeldin dostum..soguksu54 demiş ki:Bnde uye olmak istiyorum... Genelde Marilyn Manson-Slipknot-Linkin Park Dinlerim eskiden Muzikleri turlerine ayırmazdım Rap Rock ogrenınce Rap denedım olmadı Rock&Metal Benım tarzım dedım waz gecemıorum
soguksu54 demiş ki:Bnde uye olmak istiyorum... Genelde Marilyn Manson-Slipknot-Linkin Park Dinlerim eskiden Muzikleri turlerine ayırmazdım Rap Rock ogrenınce Rap denedım olmadı Rock&Metal Benım tarzım dedım waz gecemıorum
SePPuKu demiş ki:Beni gruptan cıkar mısınız?
Niçin?SePPuKu demiş ki:SePPuKu demiş ki:Beni gruptan cıkar mısınız?
Çıkmak istiyorum.. İlla ki sebep mi lazım ? Lazımsa canım istemiyor Rock Fun Club olsa neyse de Metal olunca cok dalga geçiliyor.NighTwaLkeR demiş ki:Niçin?SePPuKu demiş ki:SePPuKu demiş ki:Beni gruptan cıkar mısınız?
Girerken attığın mesaj duruyor dostum zaten Metal denilince utanç duyacak kadar cühelansan çıkarırız.Amacım sorun çıkarmak değil bilgi edinmekti..Çıkmak istiyorum.. İlla ki sebep mi lazım ? Lazımsa canım istemiyor Rock Fun Club olsa neyse de Metal olunca cok dalga geçiliyor.