Rock & Metal Fun Clup yerine Rap Fun Clup'a başvuru yapmış olmayasın?warrior-style-xman demiş ki:başkan yanımda rap fan clup yazıo
:S
Rock & Metal Fun Clup yerine Rap Fun Clup'a başvuru yapmış olmayasın?warrior-style-xman demiş ki:başkan yanımda rap fan clup yazıo
:S
nirvananın solistinin intiharı da beni gerçekten çok üzdü ondan sonra her ne kadar müziğe devam etselerde eskisi gibi olamadı ...enbakoo demiş ki:4senedir alternative rock dinliyorum uygun görürsen gruba katılmak istiorm
Nirvana
Hoşgeldiinhakaan41 demiş ki:14 yaşında rock müzikle tanıştım ( manga & linkin park ) şimdiyse favorilerim HIM , skillet ( hero mükemmeldir tavsiye ederim ) , ne kadar eski olsa da metallica da bir efsanedir aynı zamanda nickelback ın sesi mükemmel başvuru yaptım alırsanız m. olurum
hoşbuldukNighTwaLkeR demiş ki:Hoşgeldiinhakaan41 demiş ki:14 yaşında rock müzikle tanıştım ( manga & linkin park ) şimdiyse favorilerim HIM , skillet ( hero mükemmeldir tavsiye ederim ) , ne kadar eski olsa da metallica da bir efsanedir aynı zamanda nickelback ın sesi mükemmel başvuru yaptım alırsanız m. olurum
ne onlarda kimLimanerg demiş ki:Manga ve Linkin Park'tan hemen kurtul.Yoksa sonun hazır
Aramıza hoşgeldin dostumTheCrueL demiş ki:Merhaba
Metal olarak Slipknot Before ı forget , wait and bleed, vermilioon dinlerim rock olarak evanescence:Lithium,Going Under,Bring to me life Where will go, my immortal l lamb of the god dinlemeyi severim :)
Rock/Metal kısa ve öz benim icin ÖZGÜRLÜK demektir. fun clubunuzu katılmak isterim :)
Hos bulduk dostumNighTwaLkeR demiş ki:Aramıza hoşgeldin dostumTheCrueL demiş ki:Merhaba
Metal olarak Slipknot Before ı forget , wait and bleed, vermilioon dinlerim rock olarak evanescence:Lithium,Going Under,Bring to me life Where will go, my immortal l lamb of the god dinlemeyi severim :)
Rock/Metal kısa ve öz benim icin ÖZGÜRLÜK demektir. fun clubunuzu katılmak isterim :)
Aramıza hoşgeldinScintillate demiş ki:Bende katılmak istiyorum. Korn, Slipknot, Metallica, Rammstein, Linkin Park, Haggard, Nirvana ağırlıklı olarak dinlediğim gruplardır.