Strike
Tanınıyorum
Ozaman sana + bi haber isrobot Calısıyor hemde bedava yardımcı programlarda varImmorTaLGoD demiş ki:Ben zati fazla oynayamam.bot çıkarsa birşeyler yaparım ancak.
Ozaman sana + bi haber isrobot Calısıyor hemde bedava yardımcı programlarda varImmorTaLGoD demiş ki:Ben zati fazla oynayamam.bot çıkarsa birşeyler yaparım ancak.
Hacım bota saldın tabiPrada demiş ki:Noobie takımı haa Gelin taxi yapayım size ugrasmayın kasmakla ^^
Prada demiş ki:Noobie takımı haa Gelin taxi yapayım size ugrasmayın kasmakla ^^
Ben Cleric/Wizard Tüm zamanların En kral clerici .. Pt plssImmorTaLGoD demiş ki:Ben warior açıcam
Bro İçimden dedim biri Lütfen Warior Olsun Diye Sen Yazdın Hemen pt de warior olmadan olmazImmorTaLGoD demiş ki:Ben warior açıcam
Cleric / bard / warior oturarak kasılan 3 build ^^Jiggy demiş ki:Ben Cleric/Wizard Tüm zamanların En kral clerici .. Pt plssImmorTaLGoD demiş ki:Ben warior açıcam
Feci bufflarım heaStrike demiş ki:Bro İçimden dedim biri Lütfen Warior Olsun Diye Sen Yazdın Hemen pt de warior olmadan olmazImmorTaLGoD demiş ki:Ben warior açıcam
ImmorTaLGoD demiş ki:Cleric / bard / warior oturarak kasılan 3 build ^^Jiggy demiş ki:Ben Cleric/Wizard Tüm zamanların En kral clerici .. Pt plssImmorTaLGoD demiş ki:Ben warior açıcam
ImmorTaLGoD demiş ki:Feci bufflarım heaStrike demiş ki:Bro İçimden dedim biri Lütfen Warior Olsun Diye Sen Yazdın Hemen pt de warior olmadan olmazImmorTaLGoD demiş ki:Ben warior açıcam
Advance demiş ki:korece klavyeden _XIX_ yazin ban pm atabilirsiniz...(oyundayim)