eet ordayız hepimiz :)Advance demiş ki:aa dasin demi ^^Strike demiş ki:beyler ben 5 levelde bıraktım sizleri bekliyorum xD
Bu arada neden bırakıon knk ??? kassana bi yandan
eet ordayız hepimiz :)Advance demiş ki:aa dasin demi ^^Strike demiş ki:beyler ben 5 levelde bıraktım sizleri bekliyorum xD
Marc Jacobs demiş ki:Ya bu topici sabitleyin ya da diger sabit konudan devam edin derim.
Marc Jacobs demiş ki:Ya bu topici sabitleyin ya da diger sabit konudan devam edin derim.
Nickim sayı değil ''чччччч'' yani ''xxxxxx'' Guildde 2-3 kişilik yer var gelmek isteyen forumdan ulaşsın bana..Toxicated demiş ki:Bütün Türkler yani biz geçtil bu servera da herkesin nickler sayı
PS : GM 'ler anlayacak Türk olduğumuzu sayılı bütün nickleri bi banlayacaklar sonra herkes buraya gelir niye banlandım diye
Jiggy demiş ki:Nickim sayı değil ''чччччч'' yani ''xxxxxx'' Guildde 2-3 kişilik yer var gelmek isteyen forumdan ulaşsın bana..Toxicated demiş ki:Bütün Türkler yani biz geçtil bu servera da herkesin nickler sayı
PS : GM 'ler anlayacak Türk olduğumuzu sayılı bütün nickleri bi banlayacaklar sonra herkes buraya gelir niye banlandım diye