Strike
Tanınıyorum
Advance demiş ki:Advance demiş ki:korece klavyeden _XIX_ yazin ban pm atabilirsiniz...(oyundayim)
Gördüm Bro Yanlışlıkla Sildim Oyunu Pacht Yapsın Geliyorum
@ Prada Bizsiz Kaçmayın Biryere
Advance demiş ki:Advance demiş ki:korece klavyeden _XIX_ yazin ban pm atabilirsiniz...(oyundayim)
Pff kredi yiyordur şimdi ^^Strike demiş ki:Evet İsro Bot Çalısıyor Bro
ImmorTaLGoD demiş ki:Pff kredi yiyordur şimdi ^^Strike demiş ki:Evet İsro Bot Çalısıyor Bro
oh oh sol kulvardan koptun gidion bro neddin sen biz daha indirme aşamasındayız Merak ettim senin build nedir?Prada demiş ki:Yardırdım melik botla 25 e dayandık gold time i da patlatirim birazdan geceye onglara kacarim
herkez kendımı kasıyor yoksa pt yapıcakmıyızStrike demiş ki:Exp Rate İsro Gibi ancak Gold ve Sp Biraz Fazla
bildiğim tüm herkes euMaRJiNaL demiş ki:herkes avrupa mı? artı sormak istediğim pet mevcut mu oyunda? silk ile alış-veriş yokmuş malüm
abi yenı baslıyorsan ıstersen bekle bıraz benım 30 40 dakıkaya ınıcek beraber baslayalım uyelığım hazır zaten 8\2 devamCaprice demiş ki:Bende başlıyorum,xbow/bard..
MsnBurakK* demiş ki:abi yenı baslıyorsan ıstersen bekle bıraz benım 30 40 dakıkaya ınıcek beraber baslayalım uyelığım hazır zaten 8\2 devamCaprice demiş ki:Bende başlıyorum,xbow/bard..
aa dasin demi ^^Strike demiş ki:beyler ben 5 levelde bıraktım sizleri bekliyorum xD