save settings yapıp start/stop bot yaptın mı ?
Hala bekliyorumhahmet demiş ki:Tmm 1 dk deniyecegım
Mac adresi değiştirmeye gerek yok,ayrı bot klasörü oluşturursanız ikinci üçüncü çarlarını açabilirsiniz(Her biri için ayrı sbot klasörü oluşturulacak...)BaphometH demiş ki:arkadaşlar 2 sorum olacak birincisi mac adreslerini değiştirmek halen gerekli mi ikinci bir charı da oyuna sokmak için çünkü c10 hatası veriyor.şuanda mac adreslerini 0 yapıp tekrar deniyorum
ikincisi oyunda olan char şehre döndüğünde ilk olarak bankaya gitmesi gerekirken bankaya hiç gitmiyor itemleri de bankaya koymuyor. itemleri store etmesini de işaretlememe rağmen. bir çözüm öneriniz varsa sevinirim :)
Multiclient şıkkını işaretlemeyi unutmaBaphometH demiş ki:öncelikle gelen hızlı cevaba teşekkür ederim.
ikinci bir klasör açıp onda da mac adresini değiştirmeme rağmen ikinci charda ne yazık ki yine c10 hatası alıyorum :S acaba botta bir hata olabilirmi diyecem ama sanmıyorum o zaman herkesde olurdu :S
yeniden sıfırdan kurmayı deneyeyim botu. bu arada acaba bu banka sorunu başkalarında da yaşanıyormu ???? bot versiyonum 1.41a
bu arada bot status yerinde auto fixing please re login yazıyor c10 hatası verdiğinde bende botu kapatıp yeniden giriyorum ama değişen bişey yok ne yazık ki :S acaba vista kullanıyor olmamla bi alakası olabilir mi ?
Bot kendisi söylemiş zaten aşırı lagtan dolayı bot yapmak istediğini yapamıyor...ImFine demiş ki:char repot için şehre döndügünde stable a tıklıyor ama seçemiyor öyle bekliyor. sbot da aşagıda (bad script too much lag ) bi şeyler yazıyor. bu sorun nedir acaba?
Ayrıca bu gibi durumlarda botu durdurup yeniden başlatmanız gerekli aksi taktirde orrda öyle beklemeye devam eder ..ImFine demiş ki:char repot için şehre döndügünde stable a tıklıyor ama seçemiyor öyle bekliyor. sbot da aşagıda (bad script too much lag ) bi şeyler yazıyor. bu sorun nedir acaba?
Skill kısmında itarete attack işaretli mi acaba?orhan09 demiş ki:Bu sorun bende 2 gündür oluyor use current coordinatese tıklıyorum skilleri koyuyorum ama kasmıyor çar öyle duruyor attack yapıyorum 2-3 dk sonra kendi vurmaya başlıyor,ben dalmayı bırakıyorum sonra duruyor yine 30 saniye sonra:S
İtteracte attack işaretli değildi işaretledim rangeyi 60 yaptım skillerde doğru saveledim başladı ama buffları basmıyor ve attack yapmıyor öyle duruyor dün kapattım botu sildim return çektim oyundan çıktım düzelmiyor yaf acill yardımmvolkan.ka demiş ki:Skill kısmında itarete attack işaretli mi acaba?orhan09 demiş ki:Bu sorun bende 2 gündür oluyor use current coordinatese tıklıyorum skilleri koyuyorum ama kasmıyor çar öyle duruyor attack yapıyorum 2-3 dk sonra kendi vurmaya başlıyor,ben dalmayı bırakıyorum sonra duruyor yine 30 saniye sonra:S
Ayrıca Range niz 50 den aşağı mı?
Öyle bir seçenek yok malesef.anibus demiş ki:ya bu eurolar için silah değştirme olayında benim 1 sorunum var .... charı 1h/bard kasmak için bırakıyorum shieldi takmıyor buff bastıktan sonra nasıl düzeltebilirim ?