cakamom demiş ki:Hayır ben bowcuyum ama aynı seri olanları koymadım.Anti bow-Strong Bow-Combo şeklinde sıraladım aynı seri değil yani.. Başka bi sorun olmalı?
Şöyle göstereyim o zaman..FataleBlader demiş ki:cakamom demiş ki:Hayır ben bowcuyum ama aynı seri olanları koymadım.Anti bow-Strong Bow-Combo şeklinde sıraladım aynı seri değil yani.. Başka bi sorun olmalı?
Skill tablosundan bi ss koyarsan,ayrıca settings kısmından da... Muhtemelen bi çare bulunur.
Valla dediklerini yapmıştım yinede olmuyor.Bakalım belki yeni sürümde düzelir.Bir de Yeni sürüm gelince hangi dosyaları korursam ayarlar bozulmaz? İsrobotta mesela conf dosyasını yedekleyip yeni gelen sürüme taşıdıktan sonra ayarlar kendini koruyordu.Bunda da var mı?Toxicated demiş ki:Settings kısmın tam ayarlı değil lakin skill 'le ilgili bir problemin yok .. Ayrıca söylemek isterim bazı tickleri ve rakamları da yanlış yazmışsın - botu çalıştırır ama o kadar sağlıklı ayar değiller bence ..
Şimdi Skill tablosunun oldugu kısıma gelelim ;
Bowcuysan Imbue vardır sende önce o imbue seç (El Yakma) . Iterate Per Mob Seçeneğine tick koymayı dene bakalım düzelecek mi ..?
cakamom demiş ki:Bir de Yeni sürüm gelince hangi dosyaları korursam ayarlar bozulmaz? İsrobotta mesela conf dosyasını yedekleyip yeni gelen sürüme taşıdıktan sonra ayarlar kendini koruyordu.Bunda da var mı?
Botunun süresi bitmiş, süresini uzatman gerekiyor tekrar kullanman için ..GNR demiş ki:botu başlatıyorum lakin SBOT yzısı cıkıyo tam yazının altında bir hata veriyo okuyamıyom da ne oldugunu bilen var mı cozumu veya aynı sorunu yasayan ? server update ile alakası yok gun gece saat 1 de de aynı sorun olmustu hala dvm ediyor yani surum sen kaynaklanan bisi degil
Terry demiş ki:error server diyor.