arkadaşın sorunuyla ilgili bende bişeyler yazmak istedim yazcaklarim care olabilir
1)ay önce çalisiyodu simdi calişmiyo yazdiginda dolayi öncelikle pc nin fiziksel olarak Fanlarini tamamiyle temizlemeni öneririm ancak ( yapişan tozlari kürdanla kaldirip makineyle cekmek kolay oluyo)(Ama acemi sayilirsan kasayi acmak iyi olmayabilir)
2)direcx(oyun için) ve framework adli 2 programida kesinlikle kurmanı öneririm bot programlarinin tam randiman calişması için bu programlar lazim bendeki donma sorununu ben böyle çözdüm
3)Ekran karti driver ı silkroad ın resmi sitesindekini kullanmani öneririim daha gelişmisini güncelini kulladim sorun cıkarttı bende
4)Bir baska sorun ise cpu kullanmi arkada cok fazla çalisan progmram toolbar güncelleme vs... ler varsa sorun kacinilmaz oluyo bende oldugu gibi
Bot arayüzde donma bendede oluyodu ancak yukardan anlattiklarimin söyle yaptim
kasanin bütün fanlarini teker teker temizledim tozu topragı kalmadi
pc ye format attim bütün driverleri(ekran kartininkini resmi siteden indirdim) kurdum virüs programimi kurdum.sonra dirrct x ve framework ü ondan sonrada silkroad ı kurdum botu orjinal sitesinden indirdim baska ek hic bir sey kullanmadim media.pk vs gibi botu virüs programina tanittim 1 kere restart atip besmele ile caliştirdim bi sorun kalmadi vala