Skilleri birdaha kontrol edip, save setting yapsaydin. Ondan haric, Use script Cordinates isaretli mi ?evrencikli demiş ki:Botum kasma yerine kdr herşeyi sorunsuz yapıp kasma yerine geliyor fakat geldiğinde öylece bekliyor. yerinden bile kıpırdamıyor bir türlü düzeltemedim ne yapmam gerektiği konusunda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
evrencikli demiş ki:Botum kasma yerine kdr herşeyi sorunsuz yapıp kasma yerine geliyor fakat geldiğinde öylece bekliyor. yerinden bile kıpırdamıyor bir türlü düzeltemedim ne yapmam gerektiği konusunda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
sbot klasörünün içindeki storage dat dosyası var onu silersen geçerkorkusuzzzz demiş ki:S.a Arkadaşlar...
Bir sorunum var. Botum potu bittikten sonra şehire döndüğünde her seferinde dc yiyor. Özellikle bankaya girdiği gibi dc oluyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
"Automatic reconnect if server full" isaretleyip, save settings de, Login dedikten sonra, ama oyunu acmadan =)fgonul46 demiş ki:arkadaşlar bot dünden beri no dc özelliğini kaybetti bo sırun hakkında bilgisi olan varmı oyuna giriyorum trafic dediğinde dc oluyor v1,6d de aynı sırun var sildim yükledim olmadı client değiştirdim olmadı orjinal clienttede olmuyor yardım lütfen
FeeL demiş ki:Char kasılırken,bir mob ölmeden diyerine atlıyor,nasıl düzelticem bunu.
bu sorunu Shen ile görüştüm. ama çözemedi. abi idare et bu bot böle dedi.FeeL demiş ki:FeeL demiş ki:Char kasılırken,bir mob ölmeden diyerine atlıyor,nasıl düzelticem bunu.
Silah değiştirme özelliğini kullanıpmı bastırıyodun?GuveNn demiş ki:yav bu bota önceden barddan noise ve moving bastırıyordum şimdi basmıyor acaba nasıl çözebiliriz