- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
??? hatası görüntü hatasıdır ekran kartı güncel driver kurulmalı directx9.0c kurulmalı 1024*768 32 bit 85hz yapılmalı sonrasında sorun olmaz.
Resimde kırmızı içine aldığım bölge işaretlimi?Eğer işaretli değil ise sorunun budur işaretlemen lazım silahı değiştirmesi için.GuveNn demiş ki:evet ayarlar sorunsuz ancak öncede şöyle bi hatası vardı noise bitene kadar ne moving de basmıyordu premium bastığımdan beri ise ikisinide basmıyor :S swicth weapon ayarım doğru
tekrar tekrar Login butonuna tıklayın, elbet bağlanacaksınız.anibus demiş ki:arkadaşlar bot serverına bağlanamıyorum ne yapmam greikiyor anlayamadım charlardan biri oyunda clientless modda kasyıro ama yenisini açmaya çalıştığımda server a bağlanamıyor :? yardım lütfen
bu sorun u bende çok yaşıyorumXanthos demiş ki:tekrar tekrar Login butonuna tıklayın, elbet bağlanacaksınız.anibus demiş ki:arkadaşlar bot serverına bağlanamıyorum ne yapmam greikiyor anlayamadım charlardan biri oyunda clientless modda kasyıro ama yenisini açmaya çalıştığımda server a bağlanamıyor :? yardım lütfen
sanırım genel bi problem var yaklasık 35dk dır deniyorum. Login e bastığımızda gelen Login To Botserver ekranında bağlantı için hiç dolmuyor direk atlıyorFeeL demiş ki:Bot bende de çalışmıyor...
AynenMaRJiNaL demiş ki:sanırım genel bi problem var yaklasık 35dk dır deniyorum. Login e bastığımızda gelen Login To Botserver ekranında bağlantı için hiç dolmuyor direk atlıyorFeeL demiş ki:Bot bende de çalışmıyor...
QuickMeck demiş ki:bot login olmuyor sizde de öylemi
KiMYaGeR demiş ki:AynenMaRJiNaL demiş ki:sanırım genel bi problem var yaklasık 35dk dır deniyorum. Login e bastığımızda gelen Login To Botserver ekranında bağlantı için hiç dolmuyor direk atlıyorFeeL demiş ki:Bot bende de çalışmıyor...
bnde öyle düşünmüştümXanthos demiş ki:Büyük ihtimalle server kapasitesini yükseltmek için uğraşıyorlar. Server bağlantısını kestiler.
Bu demek oluyor ki yakında Sbot tekrar satışa sunulacak