yok hayır hala sorun devam ediyor. ben 5dk lık bi sürede açıldı ona denk geldim galibaextraloob demiş ki:bende de, demek ki süremiz bitti
bizde bekliyoruz açılmasınıafsdfas demiş ki:Durum ne hala açılmadımı satışları... Ne zamandır bekliyorum bunaltı geldi artık botsuzlukdan
silkroad dosyası gösterme bölümü hic oraya konulurmu yaa... arayıp duruyorum bende kör olcakdım monitöre yapısıpda bakmakdan Tekrar sagol okan abiextraloob demiş ki:deliriyorum ya SBOT'u ilk kuran herkes bu hatayı alıyor
yukarıda ki menulerden settings ve choose sro klasoru diyor canımcım.
Yukardaki setting den ilk secenegi tıkla silkroad ın bulundugu klasör ü tıklayıp ok de save le. bot u kapat tekrar aç olurpascal16 demiş ki:Selam.ben start client diyorum fakat
hatası alıyorum altta xS bunu nasıl yapabilirim? (ilk kez kullanıyorum)
Her bot gibi buda bir illegal program banlanma riski yok diyemeyiz.Revolt demiş ki:Banlanma gibi bi risk varmi 90FF Totalde 5000 Silk yüklenmiş charim war banlanmasini istemiyorum Plvl yapicam eger olursa
Revolt demiş ki:Banlanma gibi bi risk varmi 90FF Totalde 5000 Silk yüklenmiş charim war banlanmasini istemiyorum Plvl yapicam eger olursa