yok isim yazmıcakdı ama %30 dan aşağı da exp getirmeyecekdi :) cave de ki uniqeler 3 gündür 76 levelden 77 olabildim.. :(sonbahar56 demiş ki:Off sen mi alacaktın yoksa büyük geçmiş olsun:Sqserdar35 demiş ki:Girdim 85 uniqesini kesiyordum hp %5 de net gitti ve giremiyorum dicek birşeyde bulamıyorum
bende sol alt tarafta 15 sn. de bir requesting user confirmation yazıyorqwp15 demiş ki:bana göre oyunda login bugu var onu halletmedikleri sürece easy olmadan giremeyiz kardesim baktığımda auto login açıkken enterler deniyor atması veya aşağıda requesting yazması lazım onuda yapmıyor büyük sorun bence ... 52 lv kaldım daha arknin çarı 30 yapcm offfffff of
bende yazmıyor işde çoğu kişidede böyleymiş ben kendi gördüklerimi yazmadım sadece ... off off arkinin çarı 30 yapsam içim rahat eder ...WarnerBros demiş ki:bende sol alt tarafta 15 sn. de bir requesting user confirmation yazıyorqwp15 demiş ki:bana göre oyunda login bugu var onu halletmedikleri sürece easy olmadan giremeyiz kardesim baktığımda auto login açıkken enterler deniyor atması veya aşağıda requesting yazması lazım onuda yapmıyor büyük sorun bence ... 52 lv kaldım daha arknin çarı 30 yapcm offfffff of
entera para sıkıştırmaya deneqwp15 demiş ki:bende yazmıyor işde çoğu kişidede böyleymiş ben kendi gördüklerimi yazmadım sadece ... off off arkinin çarı 30 yapsam içim rahat eder ...WarnerBros demiş ki:bende sol alt tarafta 15 sn. de bir requesting user confirmation yazıyorqwp15 demiş ki:bana göre oyunda login bugu var onu halletmedikleri sürece easy olmadan giremeyiz kardesim baktığımda auto login açıkken enterler deniyor atması veya aşağıda requesting yazması lazım onuda yapmıyor büyük sorun bence ... 52 lv kaldım daha arknin çarı 30 yapcm offfffff of
qserdar35 demiş ki:ne 2-3 saati bak 12:40 da denemeye başladm 3:40 da girdm 4:10 da dc yedm 4:10 dan beri deniyorum saat 18:58 ve hala deniyor
Ben öle 5000 10000 yapsınlar demiyorum ki ama 1500 kişide az en azından 2000 - 2500 yapsalar çok iyi olur ...Pzy demiş ki:server kapasitesi artınca server çöküyor ve lag oluyor farkındasındır umarım...
ahmets demiş ki:ben 1 saate girdim arkadaşımda 1.5 saate girdi sizde bi sorun war bnm auto login 7 snde bir deneme yapıyor
Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık__neo74__ demiş ki:highflyha yeni char açmışn yine 1x bi girsede pt kursak ya