Yahu ben hiç hiç wizard kullanmamıştım bard ve cleric bilmem partiye girdim sözde buff basacam deneyeyim dedim hiç bir b. beceremedim 8 kişilik parti hepsi yerde yatıyor bi ben ayaktayım resss diyorlar hangisi bilmiyorum:D

sonbahar56 demiş ki:
Yahu ben hiç hiç wizard kullanmamıştım bard ve cleric bilmem partiye girdim sözde buff basacam deneyeyim dedim hiç bir b. beceremedim 8 kişilik parti hepsi yerde yatıyor bi ben ayaktayım resss diyorlar hangisi bilmiyorum:D
HAHAHA off süper ya vallah cleric ölümsüz gibi bişi oluyor çok güzel ama attack yok bişi yok hani varda attack denmez :D

oww lanet olsun auto login sonunda çalıstı ama 5 dk bekledm :D denemeye basladı hadi bakam :D

sonbahar56 demiş ki:

çarı oturt :D

Olympos demiş ki:
Beyler oyun aslında şuanda boş ama bilerek almıyorlar siz premium alın diye
Evet öyle kredi kartım falan yok ki olsa alcam hemen bu ne ya saçlarım beyazladı :mrgreen:

Neyse ben az film izleyem zaman geçsin hadi görüşürüz :sfff:

HighFlyah demiş ki:
Olympos demiş ki:
Beyler oyun aslında şuanda boş ama bilerek almıyorlar siz premium alın diye
Evet öyle kredi kartım falan yok ki olsa alcam hemen bu ne ya saçlarım beyazladı :mrgreen:

Neyse ben az film izleyem zaman geçsin hadi görüşürüz :sfff:
aynen bende bi tv seyredem zamn geçmio 40 dkdır deniom yaa

HighFlyah demiş ki:
4 accountla deniyom şanşımı hala girmiyor :D

kanımca alakası yok bi ara 15 tane birden açtım:D işe yaramadı:D birde nasıl multi açıyoruz demiş biri oyundayken mesela tekrar tıkla sro client.exe ye direk açılacak oldukça basit:D

Yukarı Alt