HAHAHA off süper ya vallah cleric ölümsüz gibi bişi oluyor çok güzel ama attack yok bişi yok hani varda attack denmezsonbahar56 demiş ki:Yahu ben hiç hiç wizard kullanmamıştım bard ve cleric bilmem partiye girdim sözde buff basacam deneyeyim dedim hiç bir b. beceremedim 8 kişilik parti hepsi yerde yatıyor bi ben ayaktayım resss diyorlar hangisi bilmiyorum
Vallah boşsa giriliyoda pek giremiyoz full şu andaBejiktajjj demiş ki:Beyler arttık Elite sroya Premiumsuz girilmiyormu
sonbahar56 demiş ki:Yahu ben hiç hiç wizard kullanmamıştım bard ve cleric bilmem partiye girdim sözde buff basacam deneyeyim dedim hiç bir b. beceremedim 8 kişilik parti hepsi yerde yatıyor bi ben ayaktayım resss diyorlar hangisi bilmiyorum
Evet öyle kredi kartım falan yok ki olsa alcam hemen bu ne ya saçlarım beyazladıOlympos demiş ki:Beyler oyun aslında şuanda boş ama bilerek almıyorlar siz premium alın diye
aynen bende bi tv seyredem zamn geçmio 40 dkdır deniom yaaHighFlyah demiş ki:Evet öyle kredi kartım falan yok ki olsa alcam hemen bu ne ya saçlarım beyazladıOlympos demiş ki:Beyler oyun aslında şuanda boş ama bilerek almıyorlar siz premium alın diye
Neyse ben az film izleyem zaman geçsin hadi görüşürüz
kanımca alakası yok bi ara 15 tane birden açtım işe yaramadı birde nasıl multi açıyoruz demiş biri oyundayken mesela tekrar tıkla sro client.exe ye direk açılacak oldukça basitHighFlyah demiş ki:4 accountla deniyom şanşımı hala girmiyor