5 liradan fazla dedim zatenmusman demiş ki:ne 5 lirası en az 20 lira bi bkarmısın fiyatlara
SroPvp için 60 tl vermek ne kadar doğru olur bilmemOlympos demiş ki:psc ile almalısınız 60 tl falan yatırın pre için
Bu auto login yalan mı oldu noldu anlamadım hale bak bi giremedim oyuna bendeWarnerBros demiş ki:3 saat oldu halan daha deniyor
darısı bizim başımızaHighFlyah demiş ki:Aha girdi yeni char acıyorum wizzard: D
Bi türlü girmiyor ki Dene dene baydım__neo74__ demiş ki:darısı bizim başımızaHighFlyah demiş ki:Aha girdi yeni char acıyorum wizzard: D
hemen kasma bekle beniHighFlyah demiş ki:arkadaşlar oyuna olan varsa nickini yazsın bi
Girebilirsem yazıcam da girebileceğimi pek sanmıyorum ZsZc ye girmek daha kolay orda auto login bile yokHighFlyah demiş ki:arkadaşlar oyuna olan varsa nickini yazsın bi
Enterin üzerine ağır bi cisim koymak daha iyi Çok da ağır olmasın__neo74__ demiş ki:torque vardı bi ara çalışırmı o ya
Bir sürü char şehirlerde duruyor ölesine stall açmayanda bekliyo halbuki dc yeseler süper olur 5 dk duran dc yesinqserdar35 demiş ki:autologin olduğu için girmek zorlaştı millet stall charlarınıda koyuyor artık denemeye bizde böyle sinirden patlıyoruz