son 40 kişilik yer premiumu olan üyelere aitdev1ran2 demiş ki:1463/1500 kişi almıyo oyuna kafayı yicem
son 40 kişilik yer premiumu olan üyelere aitdev1ran2 demiş ki:1463/1500 kişi almıyo oyuna kafayı yicem
bende wizzim sadece wizz skillerine werirum 4 gap yapıp bozuyorum şuan ffmım en iyisi wizz benceHighFlyah demiş ki:Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık__neo74__ demiş ki:highflyha yeni char açmışn yine 1x bi girsede pt kursak ya
ffmın derken ?ahmets demiş ki:bende wizzim sadece wizz skillerine werirum 4 gap yapıp bozuyorum şuan ffmım en iyisi wizz benceHighFlyah demiş ki:Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık__neo74__ demiş ki:highflyha yeni char açmışn yine 1x bi girsede pt kursak ya
bende wizzim sadece wizz skillerine werirum 4 gap yapıp bozuyorum şuan ffmım en iyisi wizz bence[/quote]ahmets demiş ki:Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık
warior iş yapmıyor ona clercte lasım çok ugraştırıo hem wizz tekte çok rahat kasılıo herkese wizzi öneriyorum__neo74__ demiş ki:ahmets worrior vardı s enin ne oldu
bide bizz girsek ah ahhh__neo74__ demiş ki:tamam oyuna aldım zaten nick imzamda pm atarsınz
Önceden hangi charları denedin ve neden wizardı seçtin mrk ettim.HighFlyah demiş ki:Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık__neo74__ demiş ki:highflyha yeni char açmışn yine 1x bi girsede pt kursak ya
eger sp kasmıcaksan açılacak 1-2 char warsonbahar56 demiş ki:Önceden hangi charları denedin ve neden wizardı seçtin mrk ettim.HighFlyah demiş ki:Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık__neo74__ demiş ki:highflyha yeni char açmışn yine 1x bi girsede pt kursak ya
warlock ve cleric :)sonbahar56 demiş ki:Önceden hangi charları denedin ve neden wizardı seçtin mrk ettim.HighFlyah demiş ki:Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık__neo74__ demiş ki:highflyha yeni char açmışn yine 1x bi girsede pt kursak ya
Olmuyodu sanırım hata veriyodu ..ahmets demiş ki:bişi sorcam 1 charı 2-3 accontla denesem bişi deşirmi