HighFlyah demiş ki:
__neo74__ demiş ki:
highflyha yeni char açmışn yine 1x :D bi girsede pt kursak ya:D
Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık :wink1:
bende wizzim sadece wizz skillerine werirum 4 gap yapıp bozuyorum şuan ffmım en iyisi wizz bence

ahmets demiş ki:
HighFlyah demiş ki:
__neo74__ demiş ki:
Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık :wink1:
bende wizzim sadece wizz skillerine werirum 4 gap yapıp bozuyorum şuan ffmım en iyisi wizz bence
ffmın derken ?

Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık :wink1:[/quote]

bende wizzim sadece wizz skillerine werirum 4 gap yapıp bozuyorum şuan ffmım en iyisi wizz bence[/quote]

ffmın derken ?[/quote]

wizz skilelri ff gidio hepsi açık

ahmets demiş ki:
bende wizzim sadece wizz skillerine werirum 4 gap yapıp bozuyorum şuan ffmım en iyisi wizz bence[/quote]

ffmın derken ?[/quote]

wizz skilelri ff gidio hepsi açık[/quote]

Anladım bende öle yapcam zaten sonra barda vermeye düşünüyorum sadece hız skiline :)

Anladım bende öle yapcam zaten sonra barda vermeye düşünüyorum sadece hız skiline :)[/quote]

yok öle bi hata yapma eger sp kasmıcaksan bnm gb yap hep 4 gap yap boz yap boz ve sadece wizz skillerine wer anca ff gidiosun

sonbahar56 demiş ki:
HighFlyah demiş ki:
__neo74__ demiş ki:
Önceden hangi charları denedin ve neden wizardı seçtin mrk ettim.
eger sp kasmıcaksan açılacak 1-2 char war
1 bard
2 cleric
3 warior
4 wizz

bunalrın içinde en iyi seçenek wizz hiç olmassa tek başınada kasılıyor

sonbahar56 demiş ki:
HighFlyah demiş ki:
__neo74__ demiş ki:
Önceden hangi charları denedin ve neden wizardı seçtin mrk ettim.
warlock ve cleric :)

saten sp yok bide en çok sp harcıyan buildi seçiosun afedersina ama sp nasıl yetişcek

ben daha 41 lvlim 42 ye az kalmıştıki dc yedim dc yemesem bügüma amcım 50 lvli ama napalım

Yukarı Alt