HAHAHA off süper ya vallah cleric ölümsüz gibi bişi oluyor çok güzel ama attack yok bişi yok hani varda attack denmezsonbahar56 demiş ki:Yahu ben hiç hiç wizard kullanmamıştım bard ve cleric bilmem partiye girdim sözde buff basacam deneyeyim dedim hiç bir b. beceremedim 8 kişilik parti hepsi yerde yatıyor bi ben ayaktayım resss diyorlar hangisi bilmiyorum![]()
Vallah boşsa giriliyoda pek giremiyoz full şu andaBejiktajjj demiş ki:Beyler arttık Elite sroya Premiumsuz girilmiyormu
sonbahar56 demiş ki:Yahu ben hiç hiç wizard kullanmamıştım bard ve cleric bilmem partiye girdim sözde buff basacam deneyeyim dedim hiç bir b. beceremedim 8 kişilik parti hepsi yerde yatıyor bi ben ayaktayım resss diyorlar hangisi bilmiyorum![]()
Evet öyle kredi kartım falan yok ki olsa alcam hemen bu ne ya saçlarım beyazladıOlympos demiş ki:Beyler oyun aslında şuanda boş ama bilerek almıyorlar siz premium alın diye
aynen bende bi tv seyredem zamn geçmio 40 dkdır deniom yaaHighFlyah demiş ki:Evet öyle kredi kartım falan yok ki olsa alcam hemen bu ne ya saçlarım beyazladıOlympos demiş ki:Beyler oyun aslında şuanda boş ama bilerek almıyorlar siz premium alın diye![]()
Neyse ben az film izleyem zaman geçsin hadi görüşürüz![]()
kanımca alakası yok bi ara 15 tane birden açtımHighFlyah demiş ki:4 accountla deniyom şanşımı hala girmiyor
![]()