son 40 kişilik yer premiumu olan üyelere aitdev1ran2 demiş ki:1463/1500 kişi almıyo oyuna kafayı yicem![]()
son 40 kişilik yer premiumu olan üyelere aitdev1ran2 demiş ki:1463/1500 kişi almıyo oyuna kafayı yicem![]()
bende wizzim sadece wizz skillerine werirum 4 gap yapıp bozuyorum şuan ffmım en iyisi wizz benceHighFlyah demiş ki:Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık__neo74__ demiş ki:highflyha yeni char açmışn yine 1xbi girsede pt kursak ya
![]()
![]()
ffmın derken ?ahmets demiş ki:bende wizzim sadece wizz skillerine werirum 4 gap yapıp bozuyorum şuan ffmım en iyisi wizz benceHighFlyah demiş ki:Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık__neo74__ demiş ki:highflyha yeni char açmışn yine 1xbi girsede pt kursak ya
![]()
![]()
bende wizzim sadece wizz skillerine werirum 4 gap yapıp bozuyorum şuan ffmım en iyisi wizz bence[/quote]ahmets demiş ki:Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık![]()
warior iş yapmıyor ona clercte lasım çok ugraştırıo hem wizz tekte çok rahat kasılıo herkese wizzi öneriyorum__neo74__ demiş ki:ahmets worrior vardı s enin ne oldu
bide bizz girsek ah ahhh__neo74__ demiş ki:tamam oyuna aldım zaten nick imzamda pm atarsınz
Önceden hangi charları denedin ve neden wizardı seçtin mrk ettim.HighFlyah demiş ki:Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık__neo74__ demiş ki:highflyha yeni char açmışn yine 1xbi girsede pt kursak ya
![]()
![]()
eger sp kasmıcaksan açılacak 1-2 char warsonbahar56 demiş ki:Önceden hangi charları denedin ve neden wizardı seçtin mrk ettim.HighFlyah demiş ki:Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık__neo74__ demiş ki:highflyha yeni char açmışn yine 1xbi girsede pt kursak ya
![]()
![]()
warlock ve cleric :)sonbahar56 demiş ki:Önceden hangi charları denedin ve neden wizardı seçtin mrk ettim.HighFlyah demiş ki:Aynen kardeşim ya napıyım diğer charlar hoşuma gitmedi pek bunda karar kıldım araştırdım falan wizard oynucam artık__neo74__ demiş ki:highflyha yeni char açmışn yine 1xbi girsede pt kursak ya
![]()
![]()
Olmuyodu sanırım hata veriyodu ..ahmets demiş ki:bişi sorcam 1 charı 2-3 accontla denesem bişi deşirmi