Beyler ne dersiniz aynı yolun yolcusu olduk :D CommandS diye bir klan kurdum içinde hep yabancı var türk lazım bana sohbet edecek türkçe konuşan :D SaMaRa pm atın gelin...

Sabah update akşam update napıyo bunlar sw ye anlamadım ne sorunu oldu bu kadar? Kapasiteyi de arttırdılar işte meh summer4:

Allah kahretsin ekran kartı geçişi yapmayı unuttum. oyundan çıkmak zorunda kaldım :( şimdi giremiyoruz...

HighFlyah demiş ki:
qwp15 demiş ki:
arkadaslar oynamıycam fln yazanlar varya oynamayın abi ama düzelincede oynamayın gidin taiwansro oynayın full lag sonra ay check var ay charım silindi fln demeyin en azından beta değil oynamıcaksan oynama git isro fln oyna bizim gözümüzü yormakdan başka bişey yapmıyosunuz .... cicioe2 summer2:
Ne bu sinir kardeş sana noluyo ki isteyen oynar isteyen oynamaz sen kendi yoluna bak kişiyi kendinden başkası ilgilendirmez :)
2 gündür aynı şeyi yazıp duruyolar nasıl sinir olmayım cicioe2 cicioe2 cicioe2

acaba sbotun bu versiyonla uyuşan versiyonunu indirsek olmaz mı paralı bot zaten 5-10 güne maxlarız?

sw kapasitesi 5k dan 1.5k ya düşmüş tekrar.. yine giriş problem oldu. gm dalga geçiyor sanki

beyler oyunda olanlar var gene kesin check arkinin charı 30 yapmaa söz vermistim lan bide tüh bee

Yukarı Alt