Ya ben botla ne güzel 77 ye kadar kastım.Yine kasıcam ama blade skillerinden heaven cahin yok oldu.Gözükmüo botta tekrar tekrar baktım oyundan girip çıktım ama yok ?Neden olmuş olabilir acaba?
RoLLBasT demiş ki:Ya ben botla ne güzel 77 ye kadar kastım.Yine kasıcam ama blade skillerinden heaven cahin yok oldu.Gözükmüo botta tekrar tekrar baktım oyundan girip çıktım ama yok ?Neden olmuş olabilir acaba?
evet 70den yukarı uplarsan görmez ^^Milano demiş ki:skilleri upladıysan bot gormez.
güven diyor 30 tane şey var içindeAlone demiş ki:Konunun başına virus taramasını koymanı bekliyorum yoksa çöpe taşıyacağım,kimsenin bu programı indirmesi için seni tanıması gerekmez amaç herkesin yararlanması değilmi?Bekliyorum.tombalaci_46 demiş ki:Zorla Bana Konuyu Sildirtecen :@ Güvenmiyorsan Kullanma Beni Tanıyan Zaten Tanır.. Sro_client'i virüssüz olan varmı aceba.. Eset Nod32 bile siliyor..
Her Gördügün Pembeliye Virüsmü Diyorsun..Birşey Yapacak Olsam Önceden Yapardım 3 Yıldır Buralardayım Kimseye İsteyerek Zerre Zararım Olmamıştır..O Programda Cafe Yönetimi için Kullandıgımız Program Ağ Üzerine kuruludur Sadece..kardelen31 demiş ki:adamım kendi tuzağına kendin düştün o resimdeki client ne öle arkadaşlar bu adam iyi güzel programlra yapıyo ama o resimdeki cliente dikkat edin pembe hafrle gösterilmiş turkojan4 kullanıyo
bu programın içine de virüs atmışş bence kurmayın derim