Ya ben botla ne güzel 77 ye kadar kastım.Yine kasıcam ama blade skillerinden heaven cahin yok oldu.Gözükmüo botta tekrar tekrar baktım oyundan girip çıktım ama yok ?Neden olmuş olabilir acaba?

Çok teşekkürler Avast virüs buldu fakat sana güveniyorum :D
Sormadan edemeyeceğim ne virüsü var(Ufakta Olsa)?

adamım kendi tuzağına kendin düştün o resimdeki client ne öle arkadaşlar bu adam iyi güzel programlra yapıyo ama o resimdeki cliente dikkat edin pembe hafrle gösterilmiş turkojan4 kullanıyo
bu programın içine de virüs atmışş bence kurmayın derim

Alone demiş ki:
tombalaci_46 demiş ki:
Zorla Bana Konuyu Sildirtecen :@ Güvenmiyorsan Kullanma Beni Tanıyan Zaten Tanır.. Sro_client'i virüssüz olan varmı aceba.. Eset Nod32 bile siliyor..
Konunun başına virus taramasını koymanı bekliyorum yoksa çöpe taşıyacağım,kimsenin bu programı indirmesi için seni tanıması gerekmez amaç herkesin yararlanması değilmi?Bekliyorum.
güven diyor 30 tane şey var içinde :D

kardelen31 demiş ki:
adamım kendi tuzağına kendin düştün o resimdeki client ne öle arkadaşlar bu adam iyi güzel programlra yapıyo ama o resimdeki cliente dikkat edin pembe hafrle gösterilmiş turkojan4 kullanıyo
bu programın içine de virüs atmışş bence kurmayın derim
Her Gördügün Pembeliye Virüsmü Diyorsun..Birşey Yapacak Olsam Önceden Yapardım 3 Yıldır Buralardayım Kimseye İsteyerek Zerre Zararım Olmamıştır..O Programda Cafe Yönetimi için Kullandıgımız Program Ağ Üzerine kuruludur Sadece..

EmmaW

tombalacıya güvenirim ecsro çıktığından beri bir sürü program paylaştı hepsi sağlamdı ayrıca hala güvenmeyen varsa benim verdiğim linkten indirsin microsoftun sitesinden direk onada virus var demessiniz heralde

Güvenmiyosanız indirmeyin be hergün biri çıkıp virüs virüs deyip duruyo.Hergün usanmadan yeni üyelikler açıp isim karalamaya çalışıoyusunuz.Bu zamana kadar kim zarar görmüş bi sorun bakalım kise şikayetçi değil.Belli bi grup oluşmuş sürekli karalama süreci içindeler.Yaş grubunuz kaç sizin ?Bırakın bu ayakları beğenmeyen indirmesin zorla yakanıza yapışıp indir diyen yok size..

Yukarı Alt