Eyw aynen öyle..
Allah cezanızı versin en sonunda söylettiniz.Ya siz ne manyak heriflersiniz.Özelliklemi yapıyosunuz bunu?Habire biiri çıkıp virüs virüs diye bağırıo.Her sro programında muhakkak virüs olur onlarda zararsızdır.Hergün biri çıkıp sürekli yazıp yazıp duruyo neyin peşindesiniz siz?Tombalacı sen en iyisi kaldır linki...Bunlaara iyilik yaramıyor..gungor956 demiş ki:bunu indirmeyin virüs var
adamın msj sayısına bakarsan anlarsn ztn nsl bi herif olduqunuRoLLBasT demiş ki:Allah cezanızı versin en sonunda söylettiniz.Ya siz ne manyak heriflersiniz.Özelliklemi yapıyosunuz bunu?Habire biiri çıkıp virüs virüs diye bağırıo.Her sro programında muhakkak virüs olur onlarda zararsızdır.Hergün biri çıkıp sürekli yazıp yazıp duruyo neyin peşindesiniz siz?Tombalacı sen en iyisi kaldır linki...Bunlaara iyilik yaramıyor..gungor956 demiş ki:bunu indirmeyin virüs var
Madrox35 demiş ki:ya dediklerinin hepsini aynı şekilde yaptm ama yinede msvcr72.dll cıkmıo ndn acaba yha :S
Madrox35 demiş ki:antivirusu de sildim snra siteden tekrar yukledim bot klasorunun içinde msvcr71.dll var , nodc clienti fln kopyala yaptm mhtc ye denedim yine cıkmadı ama :S yine cıkmadı yine cıkmadı :@
3ünü suspend yaptıktan sonra başka bişeye geçip tekrear ona gel aynı buton resume oluyorturks4ever01 demiş ki:sen demişin Resume yi tıkla nerede o buton?