_ThePaiN_ demiş ki:
bi soRum oLucaktı.. sjsRo ya yeni başLadım.. mysRoda ki nickim LasTNighT'dı tanıyan tanır.. :) hRnese.. sjsRoya qeLmeyi düşündüm aRkLa.. programı fLan indiRdim dieLim giRdim.. o 3 şeyi resume yaptım.. charı seçtim oyuna giRdim giReR giRmez.. ekRan kaRtı hatası aLıyoRm.. ve bi hata.. o hata yada tamam dediğim zaman 10-15 defa tamam demem Lazımki ancak pencere kapansın.. dedim belkide pc de problem vardır.. ama mysroya istediğim gibi giRebLioRm. ekRan kaRtı soRnu fLan oLmuyo =/ yaRdm edebLrseniz sevinRm
herkese iyi forumlar :)
Türkçe'yi Düzgün Kullanırsan Daha İyi Anlarız :mrgreen: Neyse.O Dedigin Hatayı Biliyorum.Adımları Yaparken Hata Yaptığında Oluyor En Ufak Bir Hata Herşeyi Altust Ediyor.Düzgün ve Dikkatli Yapmanı Tafsiye Ederim.

ya karakteri secmeden resum yapın dıorsunda orda resume dıe bısı yok :S neye basıcz ok dııo orayamı bascz S : ?

__GiYoTiN__ demiş ki:
ya karakteri secmeden resum yapın dıorsunda orda resume dıe bısı yok :S neye basıcz ok dııo orayamı bascz S : ?
ordaki 3 tane dosyayı en ilk Suspend yaptıysan ordaki tuşun resume'ye dönüştüğünü göreceksin.msvcr71.dll nin üstüne tıkladımı Suspend yazısının resume oldugunu görürsün. :nod:

Ps: Dediğin herşeyi dikkatlice yaptım herşey normal gidiyor.Sadece oyuna girip denemesi kaldı. :)
Paylaşım için teşekkürler süper bişey :)

ya eet o 3 msvcr71.dll ye tek tek tıklayarak suspend yaptım Fakat :S Resumeye donusmedı :S 1 cisine 1 kere tıkadm supsend yaptım 2 cısıne 1 kere tıkladm supsend yaptım 3 cusune 1 kere tıkladm suspend yaptm :S Fakat Resume OLmadı :S yardmcı OLRsanız sevınirim

Tmm Yaptm Tşkr ederm :) Yardımcı olduun ıcıne Cok saol :D bi günde Bnm sana yardımım Dkunur İnşlh :D eyw :D iyi günler
.!

__GiYoTiN__ demiş ki:
Tmm Yaptm Tşkr ederm :) Yardımcı olduun ıcıne Cok saol :D bi günde Bnm sana yardımım Dkunur İnşlh :D eyw :D iyi günler
.!
problem değil (eğer benden söz ediyorsan :mrgreen: )

Ps: Denendi çalışıyor.Yapamayanlar dikkatli yapsınlar...

Ya ben botu açtım.sjsroya girdim ama ıd pw yazmadım, sonra o programı açtım.Sonra dediklerinizi yaptım ama o 3 şey çıkmadı :( Bu sorunun sebebi nedir biliyormusunuz?

Kimse sorun çıkıyor demesin bomba bir payşaım %1000 çalışıyor..teşşekkürler..

ya sjsro old uptade oldu bu seferde sureklı dc yıyoruz yok mu bı cozumu olan?

kaspersky ile virüslerin temizlendiğini sanıyorum bilgisayarına bir kaspersky sürümü yükle temizleyerek koy linki bence ??

Abi Hani Orda 3tane Seçenege Tıklayıp Suspende tıklıyoruz ya o 3tane secenek cıkmıyor yardım lütfen....

ark.lar o msvcr71.dll yi göstermemesinin sebebi pc nin bozuqluqu onu format atınca anca qörürsnz :wink1:
ps:botsuz kasılmıyo lagdan botsuz kasanlara yazık diom baska bsi deil

Yukarı Alt