ben botlara pek güvenmiyorum ve bot kullanmiyorum ama kullanıcak olanlar icin güzel paylaşım teşekkürler

ben process explorer'ı acıyorum actıgım an kapanıyor napmalıyım yardım edın ya acLLLeeee

çalışmıyor diyenler !!! siz becerememişsiniz ben denedim 5-6 kere ilk 3 yapışımda bot çalışmıyomus yenidne indirdim simdi calısıyo gül gibi suan sahkramda bottaym !!!

arkadaşlar bende iftira atmak ıstemıyorum tombalacıyıda suçlamak ıstemıyorum ama sjsroda ilk charımda tombalacının botunu kullanmıştım ve charın ıtemlerı duruyordu sadece paralar ve soslar alınmıştı

tombalacı antivirüs programını sildiğim halde "Msvcr71" ler yok gözükmüyor. sebebi neden olabılır.

resim

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Aynı bendede oldu itemler herşey duruyordu. para ve maymun alınmıştı. bende suclamıyorum böle bir şey yapmayacaqını biliyorum ama. olan oldu

cambaz738 onların gözükmemesi beni çok şaşırttı.Bu yüzden çözümü bulmaya çalıştım.
Sjsro'yu botu açmadan açtım.Process Explorer'dan baktığımda Msvcr71 ' ler gözükmüyordu.

Sonra Botu Açtım Denedim.Process Explorerdan baktığımda Msvcr71 gözüküyor.

belki saçma bir soru olucak ama:Denemeden Önce Botu Açtınmı??

bi soRum oLucaktı.. sjsRo ya yeni başLadım.. mysRoda ki nickim LasTNighT'dı tanıyan tanır.. :) hRnese.. sjsRoya qeLmeyi düşündüm aRkLa.. programı fLan indiRdim dieLim giRdim.. o 3 şeyi resume yaptım.. charı seçtim oyuna giRdim giReR giRmez.. ekRan kaRtı hatası aLıyoRm.. ve bi hata.. o hata yada tamam dediğim zaman 10-15 defa tamam demem Lazımki ancak pencere kapansın.. dedim belkide pc de problem vardır.. ama mysroya istediğim gibi giRebLioRm. ekRan kaRtı soRnu fLan oLmuyo =/ yaRdm edebLrseniz sevinRm
herkese iyi forumlar :)

BangBros

Buralıyım
SorryForThis demiş ki:
cambaz738 onların gözükmemesi beni çok şaşırttı.Bu yüzden çözümü bulmaya çalıştım.
Sjsro'yu botu açmadan açtım.Process Explorer'dan baktığımda Msvcr71 ' ler gözükmüyordu.

Sonra Botu Açtım Denedim.Process Explorerdan baktığımda Msvcr71 gözüküyor.

belki saçma bir soru olucak ama:Denemeden Önce Botu Açtınmı??
Oyuna zaten botla giriyorum,antivirüs üde sildim,gereken herşeyi yaptım yine Msvcr71 gözükmüyor ne iştir bu :/

Yukarı Alt