lazvegaz demiş ki:
beyler birisi daha önce vermişti bi pk2 dosyası

ben oyuna girerken her yer ???????????? daha oyuna da giremedim nelerle karşılaşçağımı bilmiyorum lütfen bana nu sorunun cevabını yazabilir misiniz
fembria media pk dosysını indir onu yükle o zaman soru işaretleri kalkar

Kemalist demiş ki:
Ayrıca Account Alımıyla İlgili , Botla İlgili Sorunlarınızıda Buraya Yazarsanız Daha İyi Olur :wink1:

Bir İki Ekleme Daha Yapayım ;

1 -) Evet Bizde Sık Sık Dc Yiyoruz

2 -) Evet Oyuna Giriş Zorlaştı .

3 -) Bot Bizdede Kasma Yerine Gitmiyor Ve Saçma Sapan Şeyler Yapıyor...

Vs Vs...
beyler yha bisi sorucam bn indirdim ama sro_client te takılı kalıyo yeniden dene yoksay falan diyo burdanda indirdim rardan cıkarttıgımda gozukmuyor ne yapabilirim acaba?

KArdes PRivate server kurdum fakat kac oldugunu bilmiyorum sizin sitedeki dosyaları indirdim 1.129 galiba ama bendeki client yüksek napmam gerek :S

bende 1.101 mi neymis bilmiom tam anlamadım ama silkroad ilk basladıgoından kalma cd var kuruyorum simdide media.pk felan bisi gerekmiyormu varsa uplarmısın

XReturnS demiş ki:
bende 1.101 mi neymis bilmiom tam anlamadım ama silkroad ilk basladıgoından kalma cd var kuruyorum simdide media.pk felan bisi gerekmiyormu varsa uplarmısın
o değil hacım sitedeki oyunu upload edceksin ve media pk dosyasını indirdikten sonra oyuna girebilirsin. yani oyunu indir men gerekir :coffee:

eyw kardeşim bide sizin su server kurulumu resimli anlatım konunuzun linkinide versen :D:D cok şey istiom ama (:(:

slm ben oyunu yüklerken hata alıorm yoksay falan diorm oyun açılmıo sorry failed to execute silkroad [ error code (c2) ] die bişe çıkıo naapmalıym?

virüs programın sro_client dosyasının yüklenmesini engelliyor.Virüs sandığı için engelliyor ama virüs değil.Virüs programını kapatıp bir de öyle dene yüklenir

Yukarı Alt