fembria media pk dosysını indir onu yükle o zaman soru işaretleri kalkarlazvegaz demiş ki:beyler birisi daha önce vermişti bi pk2 dosyası
ben oyuna girerken her yer ???????????? daha oyuna da giremedim nelerle karşılaşçağımı bilmiyorum lütfen bana nu sorunun cevabını yazabilir misiniz
beyler yha bisi sorucam bn indirdim ama sro_client te takılı kalıyo yeniden dene yoksay falan diyo burdanda indirdim rardan cıkarttıgımda gozukmuyor ne yapabilirim acaba?Kemalist demiş ki:Ayrıca Account Alımıyla İlgili , Botla İlgili Sorunlarınızıda Buraya Yazarsanız Daha İyi Olur
Bir İki Ekleme Daha Yapayım ;
1 -) Evet Bizde Sık Sık Dc Yiyoruz
2 -) Evet Oyuna Giriş Zorlaştı .
3 -) Bot Bizdede Kasma Yerine Gitmiyor Ve Saçma Sapan Şeyler Yapıyor...
Vs Vs...
1,091 olması gerekXReturnS demiş ki:KArdes PRivate server kurdum fakat kac oldugunu bilmiyorum sizin sitedeki dosyaları indirdim 1.129 galiba ama bendeki client yüksek napmam gerek :S
o değil hacım sitedeki oyunu upload edceksin ve media pk dosyasını indirdikten sonra oyuna girebilirsin. yani oyunu indir men gerekirXReturnS demiş ki:bende 1.101 mi neymis bilmiom tam anlamadım ama silkroad ilk basladıgoından kalma cd var kuruyorum simdide media.pk felan bisi gerekmiyormu varsa uplarmısın
Oyunu İndirmek İçin;XReturnS demiş ki:konu link verirmisin ??
media pk isteöedinki hacım yoksa hemenXReturnS demiş ki:pek media.pk ?