nerden kaydoldunlejyoner demiş ki:arkadaslar register yazıodu bişiler girdim kaydoldum added felen yazdı dogrumu kaydoldummu şimdi acil biri yzasabilirmi?
Server açıldıktan önceki accontlar silinidi ve yenileri geldi benimde aldığım olmadı sonra yine aldım oldu.lejyoner demiş ki:arkadaslar register yazıodu bişiler girdim kaydoldum added felen yazdı dogrumu kaydoldummu şimdi acil biri yzasabilirmi?
Az evel oynuyodum simdi server rest cekti sonra acmaya calistim oyunu banada bu hatayi verdi nedir bu... ? :?qazwerrr demiş ki:sorry.failed to execute silkroad. [error code (2)] nedir ?
Bir klasor olustur..Granad4 demiş ki:ecsro indirdim 5 parti olarak bunları nasıl birleştirmeliyim
Screen Shot atarsan bir cozum bulabiliriz...Burak_Burak demiş ki:yaa 1 sorunum war ecsro acılmıyorrrrrrrrrrrrr.nedenı ney acaba
http://img123.imageshack.us/img123/963/srouh7.th.pngUltraViole demiş ki:Screen Shot atarsan bir cozum bulabiliriz...Burak_Burak demiş ki:yaa 1 sorunum war ecsro acılmıyorrrrrrrrrrrrr.nedenı ney acaba
sro_client exksik galiba ..Burak_Burak demiş ki:sorry.failed to execute silkroad. [error code (2) Die bır hata alıyorum Allah rızası ıcın yardım edın