ben vista kullanıcısıyım sro 1.91 i indirdim private olanını ama direct ile ilgili bir uyarı verdi direct 9b later version felan bişe yazıyor çözümünü bilen bir arkadaş acill

kardeş benim işl. sistemi vista ecsro oynarken donarak oynuyorum özellikler yetiyor ama xp de aynı sorun olmuyor.bunun nedeni ve çözümü ne olabilir?????

musser demiş ki:
ben vista kullanıcısıyım sro 1.91 i indirdim private olanını ama direct ile ilgili bir uyarı verdi direct 9b later version felan bişe yazıyor çözümünü bilen bir arkadaş acill
kardeş sorun bende de vardı çözümünü buldum.Gelelim çözüme:
1:silkroad a sağ tıkla özellikler den uyumluluk windows sp 2 yi seç sonra uygula tmm dedikten sonra sağ tıkla yönetici olarak aç a tıkla. sorun çözülür :thumbsup: 8)

kardeş sorun vistada da değil xp yi yükledim sorun yine aynı donma var özellikleri yetiyor anlamadım bu işi acill bi yardım etseniz

_BeYZaDe_ demiş ki:
banada dio
GoMMeL demiş ki:
merhabalar benims sorunum var silkroad launcher i aciyorum start geliyo starta basinca

Sorry.Failed to execute Silkroad.[ Error code(2) ]

diye bi hata veriyo ne yapicam lütfen yardimci olun

not:bidaha yükledigim halde yine hata veriyo lütfen bi yardim edin lvl kasamiyorum
arkadaşlar aynı hata bendede var ve bende client dosyasıda yok...birde orada soc vs. birşeyler dedin okudum başta türlümü çalıştırıyoruz anlamadım.
birde online offline felan yazıyor pek anlamadım:S...nasıl çalıştırıcağımı anlatırsak çok sevinirim teşekkürler...

merhaba benm media pk m en sonuncusu hani şu serverların falan yazdığı. bu gün oyuna girdim bi kaç saat önce şimdi denediğimde ise serverıma tıkladığım zaman ne error ne bişe verio start gelmeden saniyesinde kapanıo launcher napabilrm?

Extacy bi de benim soruna care bulsn süper olur.
bende startı tıklıom.error code2 verior.sitesinden indirdim tamamem o da olmadı:S
ne yapabilirim=?

Arkadaslar ben Premum aldim ECSRO da premum actim ama gine ayni exp geliyo neden acabab napmam lazim lütfen cvp verseniz sevinirm

ya arkadaşlar lütfen bi çözüm bulun oyuna girer girmez direk atıyor sonra da ???? hatası verio lütfen cözüm bulun lütfen bide durmadan c9 verio

Yukarı Alt