kardeslerım sagolun o sorun ortadan kalktı da sımdık son bır sorun ortaya cıktı map pk2 dosyası lazım upload ede bılır msınz

arkadaşlar benim sorunum şu ben evde normal oynuyorum oyunu daha sonra net cafeye veya yiğenimin evinde açınca oyunu skiller dizili olmuyor bazende dizili oluyo ama kullanılmıyo tekrar yerleştirmek gerekiyo bunu çözebilirseniz çok işime yarıycak

beyler MyChaRaCtheR dıe biri var ECSRO da benden para aldı dedıgını yapmadı lutfen sızdende ıstedıgım modlara yada ılgılı yerlere ıletırmısınız

mehmet22 demiş ki:
beyler MyChaRaCtheR dıe biri var ECSRO da benden para aldı dedıgını yapmadı lutfen sızdende ıstedıgım modlara yada ılgılı yerlere ıletırmısınız
burası forum orası oyun ikisinin arasındaki bağlantıyı kuramıyorum ama forum içersinde birinden şikayette bulunursan ve geçerli bir kanıt gösterirsen direk banlarız gider.

beyler bunda no dc yapmayı denemeyın cunku dc werıcegı zamann ekranda dc yazmıo lag olmus gıbı oluuu aksama kadar beklesınızde ole kalıo

Neyse ya bu soruya cvp yok heralde ama yine cvp bekliyorum.extraloob bilir dedim ama ilk kez böle bi sorunla karşılaşılıyor sanırım artık ümidim azaldı ama yine bişe bulursanız söyleyin lütfen

beyler ecsro işini hallettim bana şimdi account lazım şuan alamıyorum ya linkini atın

Merhaba.. Sürekli c10 hatası alıyorum beni bu konu hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim :roll:

Bende SibiPrecincts bot'u açıyorum Chara Login Oluyorum(TEk deneyişte saa03:00 Suları)
F7'ye baştıgımda bot atarları gözükmüyor yardımcı olursanız seviniirm......

Arkadaşlar

Normal clientle oyuna giriyorum

Oyunda ya 30 sny yada 50 sny fln duruyor sonra oyundan atıyor nedeni ne olabilir acaba

Lütfen Yardım edin

Yukarı Alt