bu bug ı ilk bulan erdi. ne ara kim program yaptı acaba? yalana gelrenkus demiş ki:Ben programla yapıorum tık tık ugrasmıyorum 2 3 saaten fazla surmuyor max
bu bug ı ilk bulan erdi. ne ara kim program yaptı acaba? yalana gelrenkus demiş ki:Ben programla yapıorum tık tık ugrasmıyorum 2 3 saaten fazla surmuyor max
CraY7 demiş ki:banlanma riski varmı ?
Rahat ol ban atma gibi bir lüksleri yok. Bizim suçumuz yok adamlar açıklarını kapatmasını öğrensinler.drumatic demiş ki:Download açtım lagda 1 kere 4 yapabildim. Genelde 3 açtığım skillerin birbirine yakın olması lazım uzak olunca 3 te zor. Üst üste yanyanayken 3 yapıyorum kesin :) Banlanmazsak iyidir.
Öyle bir var kiErdiDemiral demiş ki:Rahat ol ban atma gibi bir lüksleri yok. Bizim suçumuz yok adamlar açıklarını kapatmasını öğrensinler.drumatic demiş ki:Download açtım lagda 1 kere 4 yapabildim. Genelde 3 açtığım skillerin birbirine yakın olması lazım uzak olunca 3 te zor. Üst üste yanyanayken 3 yapıyorum kesin :) Banlanmazsak iyidir.
kullanılmış e-pinleri tekrar yükleme bug ında ban atmadıysalar böyle küçük birşey için hayatta atmazlarsarkoLata demiş ki:Öyle bir var kiErdiDemiral demiş ki:Rahat ol ban atma gibi bir lüksleri yok. Bizim suçumuz yok adamlar açıklarını kapatmasını öğrensinler.drumatic demiş ki:Download açtım lagda 1 kere 4 yapabildim. Genelde 3 açtığım skillerin birbirine yakın olması lazım uzak olunca 3 te zor. Üst üste yanyanayken 3 yapıyorum kesin :) Banlanmazsak iyidir.
bizim suçumuz ne burada dostum sadece oyundaki açığı kullanıyoruz. Sitedeki bir kaç kendini kahraman sananlarda bug report çaktığına göre ban riski bana göre yok. Ha ban yersek ne olur: i dont play this f...ing game anymoresarkoLata demiş ki:@akherons
Atar atmaz onu keyfi bilir onu demeye çalışıyorum atma gibi lüksleri falan yok diye bir şey yok
Zaten böyle bir bug yaptıgını bilemez. Ama atarsa da sesini çıkartamaz kimse. Demek istediğim buErdiDemiral demiş ki:bizim suçumuz ne burada dostum sadece oyundaki açığı kullanıyoruz. Sitedeki bir kaç kendini kahraman sananlarda bug report çaktığına göre ban riski bana göre yok. Ha ban yersek ne olur: i dont play this f...ing game anymoresarkoLata demiş ki:@akherons
Atar atmaz onu keyfi bilir onu demeye çalışıyorum atma gibi lüksleri falan yok diye bir şey yok
hacı joymax daha gold botları banlamıyor bizimi banlayacak bu bugu uyguluyoruz diye Allah aşkına neyse geç oldu sabah iş'e gideceğim gn8 :)sarkoLata demiş ki:Zaten böyle bir bug yaptıgını bilemez. Ama atarsa da sesini çıkartamaz kimse. Demek istediğim buErdiDemiral demiş ki:bizim suçumuz ne burada dostum sadece oyundaki açığı kullanıyoruz. Sitedeki bir kaç kendini kahraman sananlarda bug report çaktığına göre ban riski bana göre yok. Ha ban yersek ne olur: i dont play this f...ing game anymoresarkoLata demiş ki:@akherons
Yüklemeye Kalkıp Rollback yada Ban Atmaya Kalkarsada Yaptıgı Hatanın Altından Kalkamaz Zararı Cok Büyük Olur. Kısaca Cok Müşteri KaybederSirGLooMy demiş ki:bu bug yüzünden kimseyi banlayamazlar yeni bişey değil ki bu ne kadar zamandır uygulanıyor banlanan kimse varmı yada rollback varmı
mantık çervesinde düşünülürse joymax kendi hatasının suçunu kimseye yüklemeyez rahat olun