öyleyse bu iş biraz riskli tam olarak neyin nasıl olduğunu anlamadan denemek harcamıyacağınız sp ninde gitmesi demekxtollgax demiş ki:8 carımda 20 defa denedım 1 kere 1 skıl fazladan uplayabıldim :))))
öyleyse bu iş biraz riskli tam olarak neyin nasıl olduğunu anlamadan denemek harcamıyacağınız sp ninde gitmesi demekxtollgax demiş ki:8 carımda 20 defa denedım 1 kere 1 skıl fazladan uplayabıldim :))))
6,8k sp vardı 2 Skill i upladım Oldu Yani El çabukluğu Ve SkillPointiniz Uplayacağınız 1. Skill kadar Olması Lazım Benim Sp yi 0 ladı Dikkat Edin Teşekkürler ErdiDemiralamasya1993 demiş ki:arkadaşım az spn olmasi lazimmmmmm
40k sp isteyen tek skill varsa yaparsın ^^kuzgun138 demiş ki:mesela bende şimdi 40k sp var yapamazmıyım
sevenim fazla değildir ondan sanırsammozaikpasta demiş ki:1700 küsür sefer konuya bakılmış ama cvb sayısı 100'ü dahi aşamamış.
nerde kaldı emeğe saygı ya? bakan bi tşk etsin en azından. 2 satır yazıyı cok görmeyin paylaşım yapanlara. ayıp!
bu arada '' denedim olmuyor '' demeyin anlatıldıgı şekilde yapınca oluyor.
eywmozaikpasta demiş ki:Olsun dostum ortada bi paylaşım var sonuçta ve bu konuyu görüp bi insan bundan faydalanıyorsa nezaket gereği bi tşk etmesi gerekir. nys tekrar tşkler.