abi vsro isro sjsro felan deil abi ecsro olursa ii olur 9d sun set +9 sun +9 s/s felan çünkü bi tek ecsro oynuorum abi eğer öle bişe başlatırsan çok ii olur abi yinede emeğine sağlık...
neyse beklicez eninde sonunda açılacak illaki.ozan kardeş açılınca sen direk bizim işleri hallet buraqcanla benim bilgiler sende var zaten ayarı çekersin o zaman.hadi kolay gele.halledince pm at üstad.kolay gele.
okan bulmuş burakcan banada yolladı bi sende el atıver.bakalım neyin nesi site dolandırıcımı yoksa doğrumu şu işimizi bi halledelim de hayırlısıyla.hadi kolay gele.
ozan kardeş vazgeçtim mysrodan 45 liralık sen bana silk kodu yolla.pm den bekliyorum.e-pin ve erkom bilgisayarmı yoksa gamesultanmı bide ne olduğunu belirtirsen mesajında sevinirim.kolay gelsin.
tmm okan kardeşim 45 liralık silk pazartesi sen yolla kodlarını artık ne kadar yapıyorsa 250 silk yapıyor herhalde.hadi kolay gelsin teşekkür ederim.yarına mesajını bekliyorum.saolasın
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.