Server
Flora
Takımı
Galatasaray
attix12 demiş ki:
devam ediyor sozde ama site kapali diye 2 haftadir bizi gecindiriyolar :S

kuzum anlatamıyorum galiba, ödemeni istersen yarın geri iade edeyim ama yok abi bekleyelim diye mesaj atıyorsun bana şimdi gelmiş ne diyorsun siteleri kapalı bu kadar basit açık olsa neden almayayım bak ecsro'da da neler satıyoruz ama gold ve pre isteyenlere yok diyoruz neden siteleri satışlardan kaldırdı çünki :wink1:

extraloob demiş ki:
attix12 demiş ki:
devam ediyor sozde ama site kapali diye 2 haftadir bizi gecindiriyolar :S

kuzum anlatamıyorum galiba, ödemeni istersen yarın geri iade edeyim ama yok abi bekleyelim diye mesaj atıyorsun bana şimdi gelmiş ne diyorsun siteleri kapalı bu kadar basit açık olsa neden almayayım bak ecsro'da da neler satıyoruz ama gold ve pre isteyenlere yok diyoruz neden siteleri satışlardan kaldırdı çünki :wink1:

e pki benim su werdigim siteden alma imkanin varmi yada paypaldan?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
öyle dandik bir siteden alınır mı kuzum direk dolandırıcı adamlar görmüyor musun free bir site altından satış mı yapılır.

hmmm peki bizim oyunda, hulahula girl ve maya diye birisi var, bu 2 si gm in yardimcilari (hula hula degilde), onlarin paypal in dan alma imkanin warmi?

RaPLeX demiş ki:
attix12 demiş ki:
walla ben aldim ama su koreli site kapali diyor, okan abi su siteden alabilirmisin peki?

http://sjsro-turkey.tr.cx/
o kadar satışı olan bir site neden .com uzantısı alamıyor. bence güvenilmemesi gereken bir site :coffee:

Şuan için gerek duymuyoruz ,
ilerde oda olur belki Güvenip alanların isteklerini karşılıyoruz.
Hemen Hemen hergün satış yapıyoruz ,
ama nedense bir kişi çıkıptu şu şu ..........
site bizi kandırdı paramızı çaldı demiyor !

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bu sitenin satıcısı sitemizde ve haberimiz ancak oluyor öylemi, neyse hayırlı satışlar dilerim :wink1:

site adını yanlış yazıyorsunuz.
reklam olmasını istemiyorum eğer reklam oluyorsa mod. arkadaşlar düzeltsinler

http://www.sjsro-turkey.tr.cx .
Blog türünden yapılmış bi sitedir.
Biz Extraloob gibi büyük çapta bir satış yapmıyoruz . Sadece Türk'lere ürünler konusunda kolaylık sağlayıp para kazanmak amacımız. doğrusu budur.
O yüzden host almaya gerek yok. bizi idare ediyor. ve siteyi kurmamızın amacı oyunda global attığımızda 'şu ne kadar bu ne kadar' sorusundan bıkmış olmamızdır. girin siteye bakın arkadaşım. fiyatları ve ödeme yöntemlerini öğrenin . güvenirseniz alın. güvenmesseniz eywallah. şuana kadar 50 nin üzerinde ürün satışı yaptık . Gecikme konusundan başka bir sorun çıkmadı . Güven konusu size kalmış.
Teşşekkürler.

Yukarı Alt