Ben Linkin Park dinliyorum o laqda kasarken Cok Zevkli OLuyo Türk İşi Ekşınoxide demiş ki:Ya tanıdığım herkes rapçi..Rockçı metalci yok mu burlarda ?! xD
Oda güzel..Gerçi linkin bana yumuşak ve hafif gelio xD Kill Switch Engage tercihimdir ve Dope <3ByTinny demiş ki:Ben Linkin Park dinliyorum o laqda kasarken Cok Zevkli OLuyo Türk İşi Ekşınoxide demiş ki:Ya tanıdığım herkes rapçi..Rockçı metalci yok mu burlarda ?! xD
Aynen ya Dope ' nin BİTCH şarkısı war o çok hoşuma gidiyo ayrıca kasarken metal şarkılar insana ayrı bi hava katıyo ve daha çok kasmak gelıyor içimdenoxide demiş ki:Oda güzel..Gerçi linkin bana yumuşak ve hafif gelio xD Kill Switch Engage tercihimdir ve Dope <3ByTinny demiş ki:Ben Linkin Park dinliyorum o laqda kasarken Cok Zevkli OLuyo Türk İşi Ekşınoxide demiş ki:Ya tanıdığım herkes rapçi..Rockçı metalci yok mu burlarda ?! xD
Dalga geçiyorsunuz sanırım ?Crown demiş ki:Buraya da mı el atmamız lazım, asdf değil "Sunworld muhabbet alanı" .
Sunworldle ilgili muhabbetleriniz için yani
ehm -.-Crown demiş ki:Dalga geçiyorsunuz sanırım ?Crown demiş ki:Buraya da mı el atmamız lazım, asdf değil "Sunworld muhabbet alanı" .
Sunworldle ilgili muhabbetleriniz için yani
3. kez sözlü uyarmayız
ironEyE demiş ki:Bur istersen ecsroya nooldu diye sorun yeterki o global topicde muhabbet etmeyin.
Ainen dayı bende LP ciyimByTinny demiş ki:Ben Linkin Park dinliyorum o laqda kasarken Cok Zevkli OLuyo Türk İşi Ekşınoxide demiş ki:Ya tanıdığım herkes rapçi..Rockçı metalci yok mu burlarda ?! xD
twilight ilk sayfaya bakarsan ironeye'ın ne dediğini görürsün,istersen ecsro update sor fln dio,Bizde o yüzden serbest muhabbet edioruz -.-" ne bu kadar hemen karşına alıosun ?TwiLighT demiş ki:topici değiştirebiliyoruz ama gördüğünüz gibi insanları değiştiremiyoruz.
insan olan laftan anlar yahu. nedir bu lauballilik?
bende bundan bahsediyorum...ironEyE demiş ki:Bur istersen ecsroya nooldu diye sorun yeterki o global topicde muhabbet etmeyin.