SÜper bi haber lan bu xDbysnake demiş ki:işte oyunda bi hareketlenme olur gibi launcher açılıo sonra undurgoing tarzı hata gelio
SÜper bi haber lan bu xDbysnake demiş ki:işte oyunda bi hareketlenme olur gibi launcher açılıo sonra undurgoing tarzı hata gelio
Konudaki en mantıklı mesaj.bysnake demiş ki:işte oyunda bi hareketlenme olur gibi launcher açılıo sonra undurgoing tarzı hata gelio
-.- ben ve bysnake umudu olanlar olarak oyunu bekliyoruz,şevkimizi kırma lütfen. xDantisinem demiş ki:@bysnake
Off o zaman kesin islam geliyo
aynen dışardaxxcak1 demiş ki:Sizlere söyliyim Solonun ne zaman msn uygun duruma geçerse bilinki server 5 dk ya acılcak
ama .... şuanda Dışarıda..!
SwSro capin yükseltildiği ilk private server =) Ve evet hala umudum varantisinem demiş ki:@oxide
Bunlar ayın 26 sında gelicekti xDxDxD Buna karşı hala şevkin varsa Ne mutlu senin şevkine
evet türkiye saati ile 18:00 yapıyo.xxcak1 demiş ki:ARKADAŞLAR SOLO SIMDI MSNDEN YAZDI PEKİN SAATİ İLE 23.00 DA ACILCAKMIS
1. o adam GMin dediklerini sölüyor,2. velet dediğin kişi baban yaşında -.-"antisinem demiş ki:Beyler adam o kadar tarih verdi hangisinde açıldı ??? hala şu çekik gözlü velete inanıosunuz ya helal size gelin ben bi tarih veriyim bare yaklaşmış olurum
bn bu sefer kararlıyım 50 dk sonra açılmazsa bırakıyorum oyunuantisinem demiş ki:Beyler adam o kadar tarih verdi hangisinde açıldı ??? hala şu çekik gözlü velete inanıosunuz ya helal size gelin ben bi tarih veriyim bare yaklaşmış olurum