o Site solo'nun bloğudur swsro ile ilgili bilgileri orda yazıyor..Biz zaten yeni birşey yazdığı zaman çevirip siteye koyuyoruz.xxcak1 demiş ki:solo ya bısey yazın msnden bi lınk atıyo bi araştırırmısınız bende acılmıyor yaw
Her söyleneni gerçeğe mi bindiriyorsunuz ? Diğer konu da muhabbet edilmemesini istediğini belirtmek için abartma sanatını kullanmış .oxide demiş ki:bende bundan bahsediyorum...ironEyE demiş ki:Bur istersen ecsroya nooldu diye sorun yeterki o global topicde muhabbet etmeyin.
ßiliyorum..: !! ama farklı bişey war zannettımoxide demiş ki:o Site solo'nun bloğudur swsro ile ilgili bilgileri orda yazıyor..Biz zaten yeni birşey yazdığı zaman çevirip siteye koyuyoruz.xxcak1 demiş ki:solo ya bısey yazın msnden bi lınk atıyo bi araştırırmısınız bende acılmıyor yaw
Tamam bi daha muhabbet etmeyiz bay ve bayan modlar -.-"Crown demiş ki:Her söyleneni gerçeğe mi bindiriyorsunuz ? Diğer konu da muhabbet edilmemesini istediğini belirtmek için abartma sanatını kullanmış .oxide demiş ki:bende bundan bahsediyorum...ironEyE demiş ki:Bur istersen ecsroya nooldu diye sorun yeterki o global topicde muhabbet etmeyin.
Soruyu Tekrarlarsan cevabın kralını alırsınantisinem demiş ki:@cak
peki bi soru sordum onu cevapla xD