xxcak1 demiş ki:
solo ya bısey yazın msnden bi lınk atıyo bi araştırırmısınız bende acılmıyor yaw:D
o Site solo'nun bloğudur swsro ile ilgili bilgileri orda yazıyor..Biz zaten yeni birşey yazdığı zaman çevirip siteye koyuyoruz.

1,30 saat kaldı demek çok isterdim ama saat 6 da açılmıycağını çok çok ve çok iyi biliyorum :starving: :popcorn: :? :santa: :santa: :santa:

Crown demiş ki:
oxide demiş ki:
ironEyE demiş ki:
Bur istersen ecsroya nooldu diye sorun yeterki o global topicde muhabbet etmeyin. :D
bende bundan bahsediyorum...
Her söyleneni gerçeğe mi bindiriyorsunuz ? Diğer konu da muhabbet edilmemesini istediğini belirtmek için abartma sanatını kullanmış .
Tamam bi daha muhabbet etmeyiz bay ve bayan modlar -.-"

NE açılması ya cumartesi günü falan açılır aynı tas aynı hamam devam edriz

FULL Lagg FULL BUG I love it xD

@cak1

İstediğim saatte girerim bu seni ilgilendirmez.Ayrıca tabikide inanmıyorum 18 de açılcağına yoksa sen inanıyomusun xD ?

@@antisinem
hehehehehe şu insanlar hehehe sen demin demedin mi ben 1,30 kaldıını solemek ısterdım ama acılmıcak aynı tas aynı hamam sımdı bana dıyorsun sen ınanmıyormusun hehe

Sadece espiri yapmak ıstedım tabiki beni ilgilendirmez istersen pc'ni at camdan ne ilgilendiri ki beni^^

@ımmtrtolgod

ee normal diğer topictede 1 uptade geldi sayfa 350 küsür düşünsene solo bloguna yazıo 25 augst EUrope race is coming 1k olur

Yukarı Alt