bu ne ya bi açılıo bi kapanıo bu check ne için bilgisi olan varsa söylesin lütfen
bi şey için değil bee bişey yapamıyorlar zaten ben sunsroyu bildim bileli hep check ama hiçbirşey beceremiyorlar solo 2 gün check demiş birşey olcağı yok ama umutla bekliyoruz birde şunu diycem ben oyuna tek atamadım bi keresinde mediapk2 de soru işaretliydi ne yazdığınıda anlayamadım olay nedir artık bunadamı girilmiyor tekte?silkroadcıııı demiş ki:bu ne ya bi açılıo bi kapanıo bu check ne için bilgisi olan varsa söylesin lütfen
solo 2 gün check die bişe demedi sadece msn de 2 gün yokum yazmış. 2 gün olmasa bu gün neden açıldı hem solo gm değil site asistanı bilgin olsun .DangerWalker demiş ki:bi şey için değil bee bişey yapamıyorlar zaten ben sunsroyu bildim bileli hep check ama hiçbirşey beceremiyorlar solo 2 gün check demiş birşey olcağı yok ama umutla bekliyoruz birde şunu diycem ben oyuna tek atamadım bi keresinde mediapk2 de soru işaretliydi ne yazdığınıda anlayamadım olay nedir artık bunadamı girilmiyor tekte?silkroadcıııı demiş ki:bu ne ya bi açılıo bi kapanıo bu check ne için bilgisi olan varsa söylesin lütfen
bu arada server açıldığında burda bi arkadaş yazarsa sevinirim bende gireyim 2dk lagsız kasayım
thisrock arkadaşımız 2 gün check dedi demişti ayrıca benim arkadaş solo kendini gm diye tanıttı demişti bende ondan gm diye biliyorum hernese yetkili kişi olduğu bellipazarcii demiş ki:solo 2 gün check die bişe demedi sadece msn de 2 gün yokum yazmış. 2 gün olmasa bu gün neden açıldı hem solo gm değil site asistanı bilgin olsun .DangerWalker demiş ki:bi şey için değil bee bişey yapamıyorlar zaten ben sunsroyu bildim bileli hep check ama hiçbirşey beceremiyorlar solo 2 gün check demiş birşey olcağı yok ama umutla bekliyoruz birde şunu diycem ben oyuna tek atamadım bi keresinde mediapk2 de soru işaretliydi ne yazdığınıda anlayamadım olay nedir artık bunadamı girilmiyor tekte?silkroadcıııı demiş ki:bu ne ya bi açılıo bi kapanıo bu check ne için bilgisi olan varsa söylesin lütfen
bu arada server açıldığında burda bi arkadaş yazarsa sevinirim bende gireyim 2dk lagsız kasayım
öyle bi server olsan sunworldde ne işimiz olurdually_60 demiş ki:yaw beyler başka bi private serverına geçmek istiyorumda sizce en iyisi hangisi
lagsız - 7/24 online - tek tık alan ?
FaNToM demiş ki:öyle bi server olsan sunworldde ne işimiz olurdually_60 demiş ki:yaw beyler başka bi private serverına geçmek istiyorumda sizce en iyisi hangisi
lagsız - 7/24 online - tek tık alan ?
TwiLighT demiş ki:sunworld bitti artık arkadaşlar. görüyorsunuz artık ne update geliyor, ne de server'ı açık tutabiliyorlar.