silkroadcıııı demiş ki:
bu ne ya bi açılıo bi kapanıo bu check ne için bilgisi olan varsa söylesin lütfen
bi şey için değil bee bişey yapamıyorlar zaten ben sunsroyu bildim bileli hep check ama hiçbirşey beceremiyorlar :mrgreen: solo 2 gün check demiş birşey olcağı yok ama umutla bekliyoruz :starving: :mrgreen: birde şunu diycem ben oyuna tek atamadım bi keresinde mediapk2 de soru işaretliydi ne yazdığınıda anlayamadım olay nedir artık bunadamı girilmiyor tekte?
bu arada server açıldığında burda bi arkadaş yazarsa sevinirim bende gireyim 2dk lagsız kasayım :D

DangerWalker demiş ki:
silkroadcıııı demiş ki:
bu ne ya bi açılıo bi kapanıo bu check ne için bilgisi olan varsa söylesin lütfen
bi şey için değil bee bişey yapamıyorlar zaten ben sunsroyu bildim bileli hep check ama hiçbirşey beceremiyorlar :mrgreen: solo 2 gün check demiş birşey olcağı yok ama umutla bekliyoruz :starving: :mrgreen: birde şunu diycem ben oyuna tek atamadım bi keresinde mediapk2 de soru işaretliydi ne yazdığınıda anlayamadım olay nedir artık bunadamı girilmiyor tekte?
bu arada server açıldığında burda bi arkadaş yazarsa sevinirim bende gireyim 2dk lagsız kasayım :D
solo 2 gün check die bişe demedi sadece msn de 2 gün yokum yazmış. 2 gün olmasa bu gün neden açıldı hem solo gm değil site asistanı bilgin olsun .

pazarcii demiş ki:
DangerWalker demiş ki:
silkroadcıııı demiş ki:
solo 2 gün check die bişe demedi sadece msn de 2 gün yokum yazmış. 2 gün olmasa bu gün neden açıldı hem solo gm değil site asistanı bilgin olsun .
thisrock arkadaşımız 2 gün check dedi demişti ayrıca benim arkadaş solo kendini gm diye tanıttı demişti bende ondan gm diye biliyorum hernese yetkili kişi olduğu belli :wink1:

açılıyoda ne oluyo doğru düzgün oynanmıyor lagtan ayrıca biecheon 15snlik physical defans skillini kullanamıyorsun kullanınca karakter donuyor ama moblar halen dalıyordu.

yaw beyler başka bi private serverına geçmek istiyorumda sizce en iyisi hangisi
lagsız - 7/24 online - tek tık alan ?

ally_60 demiş ki:
yaw beyler başka bi private serverına geçmek istiyorumda sizce en iyisi hangisi
lagsız - 7/24 online - tek tık alan ?
öyle bi server olsan sunworldde ne işimiz olurdu

ksroda veya mysroda lag varmı yada bu sunsro gibi 2de bir check olup duruyormu ?
bilgi vereniniz olursa çok makbule geçer bu ikisinden birine başlıyacağım :)
şimdiden teşekkürler

sunworld bitti artık arkadaşlar. görüyorsunuz artık ne update geliyor, ne de server'ı açık tutabiliyorlar.

Yukarı Alt