eski tadı kalmadı bari eskiden check gelmiyodu yav
piyasada bi sürü ezik var yav isroda ki para botları gibi tak die dalıyolar içeri soluksuzFaNToM demiş ki:bitti diyonuzda acılınca 20dk içinde Crowded oluo server =)
1. Mysroda lag yok ama acc alımı kapalı.ally_60 demiş ki:ksroda veya mysroda lag varmı yada bu sunsro gibi 2de bir check olup duruyormu ?
bilgi vereniniz olursa çok makbule geçer bu ikisinden birine başlıyacağım :)
şimdiden teşekkürler
Millete ezik deme hakkını nasıl buluyorsun 30x exp gelen bi pserverda 75 olunca düşüklere ezik deme hakkını mı elde ettin? Isroda 76+ çok çarım oldu şuanki çarımda isroda 84 ve hiçbirzaman bir kişiye bile ezik demedim lvi yüzünden ...pazarcii demiş ki:piyasada bi sürü ezik var yav isroda ki para botları gibi tak die dalıyolar içeri soluksuzFaNToM demiş ki:bitti diyonuzda acılınca 20dk içinde Crowded oluo server =)
kapa çeneni beVermillion demiş ki:1. Mysroda lag yok ama acc alımı kapalı.ally_60 demiş ki:ksroda veya mysroda lag varmı yada bu sunsro gibi 2de bir check olup duruyormu ?
şimdiden teşekkürler
2. Ksro private server değil .
Millete ezik deme hakkını nasıl buluyorsun 30x exp gelen bi pserverda 75 olunca düşüklere ezik deme hakkını mı elde ettin? Isroda 76+ çok çarım oldu şuanki çarımda isroda 84 ve hiçbirzaman bir kişiye bile ezik demedim lvi yüzünden ...pazarcii demiş ki:piyasada bi sürü ezik var yav isroda ki para botları gibi tak die dalıyolar içeri soluksuzFaNToM demiş ki:bitti diyonuzda acılınca 20dk içinde Crowded oluo server =)
Sanamı sorucam?.. Labali olma seviyeni koru yaşını belli etme .. Seninle vakit harcamıyacağım bu son mesajım .Pserverda 75 lv kasıp hava atanıda ilk defa görüyorum ... Ve o ezik dediklerinin çoğu senden daha kısa sürede daha yüksek lv kasmış insanlardır eminim .Bu son mesajımdı seninle sidik yarıştırmayacağım.pazarcii demiş ki:kapa çeneni be
Karşı bir cevap gelmesin diye zaten dikkat edelim forum içerisindeki hareketlerimizeVermillion demiş ki:Ben zaten konuyu kapattığımı söylemiştim
doğru söylüyosunhmzsnmz demiş ki:Karşı bir cevap gelmesin diye zaten dikkat edelim forum içerisindeki hareketlerimizeVermillion demiş ki:Ben zaten konuyu kapattığımı söylemiştim
Emre 2. uyarımı yedirtçenemre67380 demiş ki:sakin ol knky ezik kardeşim benim
şaka yaptık olm xDVermillion demiş ki:Emre 2. uyarımı yedirtçenemre67380 demiş ki:sakin ol knky ezik kardeşim benim
Şaka şaka alınma hemen
Weird Thoughts demiş ki:22:22 Check Time ^^
ben bu servera isroya giremediğim için başladım zaten 75 lv charla hava yapmıyom gel isroda pvp yapalımda kim miş ezik görelim Troy-Xian her ikisindede varım bekliyom.Vermillion demiş ki:Sanamı sorucam?.. Labali olma seviyeni koru yaşını belli etme .. Seninle vakit harcamıyacağım bu son mesajım .Pserverda 75 lv kasıp hava atanıda ilk defa görüyorum ... Ve o ezik dediklerinin çoğu senden daha kısa sürede daha yüksek lv kasmış insanlardır eminim .Bu son mesajımdı seninle sidik yarıştırmayacağım.pazarcii demiş ki:kapa çeneni be
1. Mysroda lag yok ama acc alımı kapalı.Vermillion demiş ki:ally_60 demiş ki:ksroda veya mysroda lag varmı yada bu sunsro gibi 2de bir check olup duruyormu ?
şimdiden teşekkürler
alemsinizVermillion demiş ki:Sanamı sorucam?.. Labali olma seviyeni koru yaşını belli etme .. Seninle vakit harcamıyacağım bu son mesajım .Pserverda 75 lv kasıp hava atanıda ilk defa görüyorum ... Ve o ezik dediklerinin çoğu senden daha kısa sürede daha yüksek lv kasmış insanlardır eminim .Bu son mesajımdı seninle sidik yarıştırmayacağım.pazarcii demiş ki:kapa çeneni be
Valla bende başladımda Loader bulamadım isroyuda bırakmam boşa dedim ondan bıraktım Ama güzel server silk itemleri trade ediliyo sostur exp scrolldur baya yardım ediyo oyun isronun tam aksially_60 demiş ki:1. Mysroda lag yok ama acc alımı kapalı.Vermillion demiş ki:ally_60 demiş ki:ksroda veya mysroda lag varmı yada bu sunsro gibi 2de bir check olup duruyormu ?
şimdiden teşekkürler
2. Ksro private server değil .
saol adamım ben ksro oynıyım :)): Lag yok diolar