ally_60 demiş ki:
ksroda veya mysroda lag varmı yada bu sunsro gibi 2de bir check olup duruyormu ?
bilgi vereniniz olursa çok makbule geçer bu ikisinden birine başlıyacağım :)
şimdiden teşekkürler
1. Mysroda lag yok ama acc alımı kapalı.
2. Ksro private server değil . :beer:
pazarcii demiş ki:
FaNToM demiş ki:
bitti diyonuzda acılınca 20dk içinde Crowded oluo server =)
piyasada bi sürü ezik var yav isroda ki para botları gibi tak die dalıyolar içeri soluksuz :D
Millete ezik deme hakkını nasıl buluyorsun 30x exp gelen bi pserverda 75 olunca düşüklere ezik deme hakkını mı elde ettin? Isroda 76+ çok çarım oldu şuanki çarımda isroda 84 ve hiçbirzaman bir kişiye bile ezik demedim lvi yüzünden ... :coffee:

Vermillion demiş ki:
ally_60 demiş ki:
ksroda veya mysroda lag varmı yada bu sunsro gibi 2de bir check olup duruyormu ?
şimdiden teşekkürler
pazarcii demiş ki:
FaNToM demiş ki:
bitti diyonuzda acılınca 20dk içinde Crowded oluo server =)
piyasada bi sürü ezik var yav isroda ki para botları gibi tak die dalıyolar içeri soluksuz :D
Millete ezik deme hakkını nasıl buluyorsun 30x exp gelen bi pserverda 75 olunca düşüklere ezik deme hakkını mı elde ettin? Isroda 76+ çok çarım oldu şuanki çarımda isroda 84 ve hiçbirzaman bir kişiye bile ezik demedim lvi yüzünden ... :coffee:
kapa çeneni be

pazarcii demiş ki:
kapa çeneni be
Sanamı sorucam?.. Labali olma seviyeni koru yaşını belli etme .. Seninle vakit harcamıyacağım bu son mesajım .Pserverda 75 lv kasıp hava atanıda ilk defa görüyorum ... Ve o ezik dediklerinin çoğu senden daha kısa sürede daha yüksek lv kasmış insanlardır eminim :rolleyes1: .Bu son mesajımdı seninle sidik yarıştırmayacağım.

Vermillion demiş ki:
pazarcii demiş ki:
kapa çeneni be
Sanamı sorucam?.. Labali olma seviyeni koru yaşını belli etme .. Seninle vakit harcamıyacağım bu son mesajım .Pserverda 75 lv kasıp hava atanıda ilk defa görüyorum ... Ve o ezik dediklerinin çoğu senden daha kısa sürede daha yüksek lv kasmış insanlardır eminim :rolleyes1: .Bu son mesajımdı seninle sidik yarıştırmayacağım.
ben bu servera isroya giremediğim için başladım zaten 75 lv charla hava yapmıyom gel isroda pvp yapalımda kim miş ezik görelim Troy-Xian her ikisindede varım bekliyom.

Vermillion demiş ki:
ally_60 demiş ki:
şimdiden teşekkürler

saol adamım ben ksro oynıyım :)): Lag yok diolar

Vermillion demiş ki:
pazarcii demiş ki:
kapa çeneni be
:lol: :lol: alemsiniz :mrgreen:

ally_60 demiş ki:
Vermillion demiş ki:
ally_60 demiş ki:
şimdiden teşekkürler

saol adamım ben ksro oynıyım :)): Lag yok diolar
Valla bende başladımda Loader bulamadım isroyuda bırakmam boşa dedim ondan bıraktım :mrgreen: Ama güzel server silk itemleri trade ediliyo sostur exp scrolldur baya yardım ediyo oyun isronun tam aksi :twisted:
Ama Kod yazmayı ilk başta öğrenmek sıkıcı :roll: Öğrenince türkçe yazar gibi yazıyosun :beer:

Yukarı Alt