Rocky Balboa
Bilgiliyim
Ben Koreceye Cevirisem TÜRKCE ye Geri Ceviremem Diye Korktugum İçin Ksroya başlamadım
Vermillion demiş ki:Valla bende başladımda Loader bulamadım isroyuda bırakmam boşa dedim ondan bıraktım Ama güzel server silk itemleri trade ediliyo sostur exp scrolldur baya yardım ediyo oyun isronun tam aksi
Ama Kod yazmayı ilk başta öğrenmek sıkıcı Öğrenince türkçe yazar gibi yazıyosun
Punisher TR demiş ki:arkadaşlar insanlar buraya oyun kapalımı açıkmı diye giriyor.
muhabbet = viewtopic.php?f=682&t=146139
ksro,vsro,tsro bölümü : viewforum.php?f=314
Ksro 105 lvde bitiyo 11 dg var eu var Ama private server değil yani öyle 2 günde 2 lv 60 lv olunmuyo item bulunmuyo ondan sıkıcı . Isro oyna benim gibi en güzelially_60 demiş ki:Vermillion demiş ki:Valla bende başladımda Loader bulamadım isroyuda bırakmam boşa dedim ondan bıraktım Ama güzel server silk itemleri trade ediliyo sostur exp scrolldur baya yardım ediyo oyun isronun tam aksi
saol bilgilerin için bende başlıorum şimdi:))
peki biras daha bilgi verirmisin -kaç lvda bitio -10 degree varmı - europen varmı _ pek bilmiomda
Vermillion demiş ki:Ksro 105 lvde bitiyo 11 dg var eu var Ama private server değil yani öyle 2 günde 2 lv 60 lv olunmuyo item bulunmuyo ondan sıkıcı . Isro oyna benim gibi en güzelially_60 demiş ki:Vermillion demiş ki:Valla bende başladımda Loader bulamadım isroyuda bırakmam boşa dedim ondan bıraktım Ama güzel server silk itemleri trade ediliyo sostur exp scrolldur baya yardım ediyo oyun isronun tam aksi
saol bilgilerin için bende başlıorum şimdi:))
peki biras daha bilgi verirmisin -kaç lvda bitio -10 degree varmı - europen varmı _ pek bilmiomda
benim gözlemlerime göre check olunca en az 2 saat pc başında bekleme çünkü 2 saatten aşağı açılmıyorMyAz demiş ki:yaa bu oyuna hangi saatlerde check gelir ne zmn acılr bilgmz olsa bare pc basnda beklemekten cürüdk :S
kardesm güzel diosun ama bazen check oluo ve 10 dk snra tekrar acılıo 3 gündr 8de kapanıo gece 2 de acılıo bnde sasırdm yani uymuo bi günü bi gününe :SDangerWalker demiş ki:benim gözlemlerime göre check olunca en az 2 saat pc başında bekleme çünkü 2 saatten aşağı açılmıyor
+1903 ama bıraktım oyunu ^^YouMyHeart demiş ki:Ne zaman acık ßu Sw^^
ironEyE demiş ki:Şu Anda
[KAPALI]
ne zaman açıkki xD yha buna eu fln getirmesinler 10 dg de gelmesin sadece lag kalksın ona bile razıyım