Vermillion demiş ki:
Valla bende başladımda Loader bulamadım isroyuda bırakmam boşa dedim ondan bıraktım :mrgreen: Ama güzel server silk itemleri trade ediliyo sostur exp scrolldur baya yardım ediyo oyun isronun tam aksi :twisted:
Ama Kod yazmayı ilk başta öğrenmek sıkıcı :roll: Öğrenince türkçe yazar gibi yazıyosun :beer:

saol bilgilerin için bende başlıorum şimdi:))
peki biras daha bilgi verirmisin -kaç lvda bitio -10 degree varmı - europen varmı _ pek bilmiomda

beyler ben ksroyu indirdim Pcme kurdum ama uptading çok uzun sürüyor yaw başka bi yolu yok mu

ally_60 demiş ki:
Vermillion demiş ki:
Valla bende başladımda Loader bulamadım isroyuda bırakmam boşa dedim ondan bıraktım :mrgreen: Ama güzel server silk itemleri trade ediliyo sostur exp scrolldur baya yardım ediyo oyun isronun tam aksi :twisted:
Ama Kod yazmayı ilk başta öğrenmek sıkıcı :roll: Öğrenince türkçe yazar gibi yazıyosun :beer:

peki biras daha bilgi verirmisin -kaç lvda bitio -10 degree varmı - europen varmı _ pek bilmiomda
Ksro 105 lvde bitiyo 11 dg var eu var :mrgreen: Ama private server değil yani öyle 2 günde 2 lv 60 lv olunmuyo item bulunmuyo ondan sıkıcı . :roll: Isro oyna benim gibi en güzeli :mrgreen:

Vermillion demiş ki:
ally_60 demiş ki:
Vermillion demiş ki:

Ksro 105 lvde bitiyo 11 dg var eu var :mrgreen: Ama private server değil yani öyle 2 günde 2 lv 60 lv olunmuyo item bulunmuyo ondan sıkıcı . :roll: Isro oyna benim gibi en güzeli :mrgreen:

saol adamım :beer: ama isro almıo oyuna biraz takılayım bakalım ksroda :))

yaa bu oyuna hangi saatlerde check gelir ne zmn acılr bilgmz olsa bare pc basnda beklemekten cürüdk :S

DangerWalker demiş ki:
benim gözlemlerime göre check olunca en az 2 saat pc başında bekleme çünkü 2 saatten aşağı açılmıyor :P
kardesm güzel diosun ama bazen check oluo ve 10 dk snra tekrar acılıo 3 gündr 8de kapanıo gece 2 de acılıo bnde sasırdm yani uymuo bi günü bi gününe :S

ya şuan oyuna giremiyorum loaderle ilginç bi hata veriyo normal deniyorum boş bir kutu çıkıyo hayırdır oyun mu kapandı yine yahu

Yukarı Alt