Arkadaşlar skiller gelir hiç olur mu öyle şey :wink1: 2 server açtılar şimdi lagsız oyunun tadına varıcaz bide sorum olucak açtılarmı caveyi ? ben online değildimde bugün

Squ123 demiş ki:
Maserati demiş ki:
35 lv bow charım skilleri 1 gram oynama yok fakat lag cidden 0 ve çok pürüssüz.

ps: Knock-back gelicekmi ?
Knock-Back zuhahaha Roll Back Olmasın .d

bilmiyosan anlatayım . roll back serverin önceki tarihe alınmasıdır , knock back ise bazı skillerde olup düşmanı itmeye yarara bkz.43,63 dönmesi , 5li ok , 6lı ok ,, knock downda halk dilinde yatır olarak tabir edilen skilleri uygulayında düşmanın yere düşmesidir umarım bilmeden konuşmassın bidaha , Söz gümüşse susmak altındır !,

Oyun kaymak gibiydi az önce valla skiller resmen 'bana bas bana bas' dior birini vurmadan ötekini sallıor keşke hep böle kalsa xD

King0fHeLL demiş ki:
Squ123 demiş ki:
Maserati demiş ki:

Knock back in ne olduunu bilmedn yorum yapma :) :sfff:
ben sadece arkadaşımızın roll back diyeceğini sandım bu arada knock back nedir?

bozo29 demiş ki:
Oyun kaymak gibiydi az önce valla skiller resmen 'bana bas bana bas' dior birini vurmadan ötekini sallıor keşke hep böle kalsa xD
"bana bas bana bas" <<<< mı diyordu skiller zuhaha :D cok güldüm saol ^^

RuFFLeSs demiş ki:
Squ123 demiş ki:
Maserati demiş ki:

bilmiyosan anlatayım . roll back serverin önceki tarihe alınmasıdır , knock back ise bazı skillerde olup düşmanı itmeye yarara bkz.43,63 dönmesi , 5li ok , 6lı ok ,, knock downda halk dilinde yatır olarak tabir edilen skilleri uygulayında düşmanın yere düşmesidir umarım bilmeden konuşmassın bidaha , Söz gümüşse susmak altındır !,

Arkadaşlar cave açık mıydı server açıldığı sırada ?? Biri bilgilendirirse çok makbule geçer ...

keske su caveyi falan halletseler bugün ya hazır elleri degmisken su npc lere de pet ekleseler
yarına dehset olr...Hem pazar İste yok

Beyler tekrar ediyorum saçma sapan post kasmayın burada lütfen , açılsın şunu yapacağım bunu yapacağım yeri değil burası . Yeni girenlerin ne olduğunu anlamasını zorlaştırıyorsunuz.

RuFFLeSs demiş ki:
Roll Back'ı Herkez Biliyo Canımcım Kncok Down'u Biliyorumda Böyle Skil Lerle İlgili Olarak Sandım :muck:

Crown demiş ki:
Beyler tekrar ediyorum saçma sapan post kasmayın burada lütfen , açılsın şunu yapacağım bunu yapacağım yeri değil burası . Yeni girenlerin ne olduğunu anlamasını zorlaştırıyorsunuz.
ben şimdi sinemadan yeni geldim :D sabah sayfa sayısı daha azdı :D şimdi yeni ne geldi bir türlü anlayamadım :!!&%&! :S :confused1: :|

Kısaca özetliyorum, 2. bir server geldi (ne olduğunu hala kimse bilmiyor ve daha açılmadı) , çoğu kişinin açık olan skilleri kapandı, serverlar hala kapalı .

Yukarı Alt