Squ123 demiş ki:Knock-Back zuhahaha Roll Back Olmasın .dMaserati demiş ki:35 lv bow charım skilleri 1 gram oynama yok fakat lag cidden 0 ve çok pürüssüz.
ps: Knock-back gelicekmi ?
ben sadece arkadaşımızın roll back diyeceğini sandım bu arada knock back nedir?King0fHeLL demiş ki:Knock back in ne olduunu bilmedn yorum yapma :)Squ123 demiş ki:Knock-Back zuhahaha Roll Back Olmasın .dMaserati demiş ki:35 lv bow charım skilleri 1 gram oynama yok fakat lag cidden 0 ve çok pürüssüz.
"bana bas bana bas" <<<< mı diyordu skiller zuhaha cok güldüm saol ^^bozo29 demiş ki:Oyun kaymak gibiydi az önce valla skiller resmen 'bana bas bana bas' dior birini vurmadan ötekini sallıor keşke hep böle kalsa xD
RuFFLeSs demiş ki:Squ123 demiş ki:Knock-Back zuhahaha Roll Back Olmasın .dMaserati demiş ki:35 lv bow charım skilleri 1 gram oynama yok fakat lag cidden 0 ve çok pürüssüz.
bilmiyosan anlatayım . roll back serverin önceki tarihe alınmasıdır , knock back ise bazı skillerde olup düşmanı itmeye yarara bkz.43,63 dönmesi , 5li ok , 6lı ok ,, knock downda halk dilinde yatır olarak tabir edilen skilleri uygulayında düşmanın yere düşmesidir umarım bilmeden konuşmassın bidaha , Söz gümüşse susmak altındır !,
hyır değildiantisinem demiş ki:Arkadaşlar cave açık mıydı server açıldığı sırada ?? Biri bilgilendirirse çok makbule geçer ...
Roll Back'ı Herkez Biliyo Canımcım Kncok Down'u Biliyorumda Böyle Skil Lerle İlgili Olarak SandımRuFFLeSs demiş ki:bilmiyosan anlatayım . roll back serverin önceki tarihe alınmasıdır , knock back ise bazı skillerde olup düşmanı itmeye yarara bkz.43,63 dönmesi , 5li ok , 6lı ok ,, knock downda halk dilinde yatır olarak tabir edilen skilleri uygulayında düşmanın yere düşmesidir umarım bilmeden konuşmassın bidaha , Söz gümüşse susmak altındır !,
Post kasan uyarıyı alır benden.Crown demiş ki:Beyler tekrar ediyorum saçma sapan post kasmayın burada lütfen , açılsın şunu yapacapım bunu yapacağım yeri değil burası . Yeni girenlerin ne olduğunu anlamasını zorlaştırıyorsunuz.
ben şimdi sinemadan yeni geldim sabah sayfa sayısı daha azdı şimdi yeni ne geldi bir türlü anlayamadım :S :|Crown demiş ki:Beyler tekrar ediyorum saçma sapan post kasmayın burada lütfen , açılsın şunu yapacağım bunu yapacağım yeri değil burası . Yeni girenlerin ne olduğunu anlamasını zorlaştırıyorsunuz.
Aynen he.Başka hiç bir glob topic böyle postla dolup taşmamıştı.RuFFLeSs demiş ki:global konulara bakıcak olursak en fazla post olan konu bu