beyler sizdede sunsro bölemi bende start geliyo sonra startra basıyom sonra client resmi geliyo aynı andada boş bi kutu geliyo tamama basınca kapanıyo sizdede ölemi kuzene yapıyorumda olmadı bi :D

pfff düzelmedi clientte girince boş bi hata vermesi bi çözüm biliyorsanız sölerimisiniz şimdiden Teşekkürler arkadaşlar :^^

Benim kafama oturmayan asıl şey cons ve samarkanddan sonra gelcek iki şehir.Bir yerde normal sro ya arbistan ın gelceğini duymuştum.Belki gelecek iki şehir arabistanın şehirleri olabilir.

Agamennon demiş ki:
Benim kafama oturmayan asıl şey cons ve samarkanddan sonra gelcek iki şehir.Bir yerde normal sro ya arbistan ın gelceğini duymuştum.Belki gelecek iki şehir arabistanın şehirleri olabilir.
Tibet ve Babeldi sanırım o 2 şehir. Ayrıca hadi hayırlısı oyuna başlıyorum.

:D üyelik sitesi ondan kapali kaç gündür açılmıyor bi açıldı geri kapandı diger servere görede ayarlar yapiyolar heralde.Solo dan yeni haber varmı:D lagdan oynuyamiyom:D tek sen cevap yaziyon sağol

yeni haber en son birisi gold ile silk satıyorum diye global attı solo da onu banlıcanı söyledi baska yeni haber yok bekliyruz :D

Yukarı Alt