Hayır neden caveye giremiyoruz diyor orda.Araştırıcam şimdilik kalsın böyle gece herşey açıklığa kavuşur.Tvveety demiş ki:her iki sunucuda kontrol altında .Gm sorunları gideriyor.Skillerin bozulması sonucu mağara gelmicek diyor yani caveden bahsediyor. Ve yeni indirme sunucusundan bahsediyor.
evet skiller geri alınıyor ve neden caveye giremiyoruz diyo kendine neden soru sormuş onu anlamadımironEyE demiş ki:Hayır neden caveye giremiyoruz diyor orda.Araştırıcam şimdilik kalsın böyle gece herşey açıklığa kavuşur.Tvveety demiş ki:her iki sunucuda kontrol altında .Gm sorunları gideriyor.Skillerin bozulması sonucu mağara gelmicek diyor yani caveden bahsediyor. Ve yeni indirme sunucusundan bahsediyor.
snow yok orda bilgi vermemişmusser demiş ki:snow sheild ile ilgili birşey diyor mu:? yada bir bilginiz var mı.Benim için en önemlisi o.
"Neden ben neden her zaman ben?"lik yapmış galiba.Tvveety demiş ki:evet skiller geri alınıyor ve neden caveye giremiyoruz diyo kendine neden soru sormuş onu anlamadımironEyE demiş ki:Hayır neden caveye giremiyoruz diyor orda.Araştırıcam şimdilik kalsın böyle gece herşey açıklığa kavuşur.Tvveety demiş ki:her iki sunucuda kontrol altında .Gm sorunları gideriyor.Skillerin bozulması sonucu mağara gelmicek diyor yani caveden bahsediyor. Ve yeni indirme sunucusundan bahsediyor.
SwSro2MuSTaFa46 demiş ki:Yeni Serverin adın ne beyler??
ne ? swsro2.com mu ?ironEyE demiş ki:SwSro2MuSTaFa46 demiş ki:Yeni Serverin adın ne beyler??
Hayır serverin adı SwSro2.Solo`ya sordum.Youran demiş ki:Hayır .. Herşey Aynı Fakat Bir Ek Server Eklendi . Serverin adı da Çince ...