var.ironEyE demiş ki:Hayır daha üyelik sitesi bile yok o serverin. Sn dediğim saniye.mehmet50 demiş ki:ilk charlari actilar yani oylemi güsel insallah biran evel duzelir.
var.ironEyE demiş ki:Hayır daha üyelik sitesi bile yok o serverin. Sn dediğim saniye.mehmet50 demiş ki:ilk charlari actilar yani oylemi güsel insallah biran evel duzelir.
O verdiğin linkin doğru olduğunu zannetmiyorum.Solo bi türlü GMe ulaşamıyor ve daha üyelik alımı sitesinin açılmadığını söyledi.qkuL * demiş ki:var.ironEyE demiş ki:Hayır daha üyelik sitesi bile yok o serverin. Sn dediğim saniye.mehmet50 demiş ki:ilk charlari actilar yani oylemi güsel insallah biran evel duzelir.
Şu An Msnde Ona Gönderdim Sustu Kaldı bu arada o site gerçek 1. serverin açık oldugunda onunda açık oluyo kapalıysa kapalı oluyo zaten http://reg.sro8.com/reg.html var bunun devamını getiremez.ironEyE demiş ki:O verdiğin linkin doğru olduğunu zannetmiyorum.Solo bi türlü GMe ulaşamıyor ve daha üyelik alımı sitesinin açılmadığını söyledi.
Her hafta ip check + singapur hostlarından giriliyo çin ipsi olsa bile 1000mss de oyunmu oynalıylır cin ipleri netleri cok yavas + proyx yemiyormuş bu program sadece singapur ama singapur ipside buluruz çevik türk zekası ^^_k0ps3k_ demiş ki:çin dışındaki tüm ıpler giremeyecek.
çin ıp sini bulduktan sonra değiştirip girebiliriz diye düşünüyorum.
Komple TTnet de bir arıza var.ahmet386 demiş ki:SERVER KAPANDI galiba.
Biraz açarmısınironEyE demiş ki:Komple TTnet de bir arıza var.ahmet386 demiş ki:SERVER KAPANDI galiba.
qkuL * demiş ki:Her hafta ip check + singapur hostlarından giriliyo çin ipsi olsa bile 1000mss de oyunmu oynalıylır cin ipleri netleri cok yavas + proyx yemiyormuş bu program sadece singapur ama singapur ipside buluruz çevik türk zekası ^^_k0ps3k_ demiş ki:çin dışındaki tüm ıpler giremeyecek.
çin ıp sini bulduktan sonra değiştirip girebiliriz diye düşünüyorum.
Bro server gitmedi.Ttnet yüzünden.Titanyum-X demiş ki:Server gitti ^^
dogrudur bayadann beri kullanmadıgım için noldu nolmadı bilmiyom xDironEyE demiş ki:Bro server gitmedi.Ttnet yüzünden.Titanyum-X demiş ki:Server gitti ^^
Ne düşünceli Gm o öyleironEyE demiş ki:Anladığım kadarıyla GM tüm bugları tespit edip öyle update yapmak istiyor.Sonradan yeniden uğraşmıyım diye düşünüyordur zannımca.