:?mahobaba123 demiş ki:Venicede 83 lvl spear nuker full int char satılıktır fiyat:100tl iletişim için mailto:[email protected]
Onun işi o...drag3131 demiş ki:Herkese uyari, herkese uyari. Yanlis anlama bence gereksiz uyarilar verdin. ^^
Bir moderatorun görevi forumda düzeni sağlamaktır.O kişiye uyarı vermekle kişinin aynı hatayı yapmamasını sağladıki bu şekilde o kişi hatasını anlayıp daha düzenli hale geldi. :)drag3131 demiş ki:Herkese uyari vermek mi isi? Eger isi buysa basimla beraber..
Peki.ironEyE demiş ki:Bir moderatorun görevi forumda düzeni sağlamaktır.O kişiye uyarı vermekle kişinin aynı hatayı yapmamasını sağladıki bu şekilde o kişi hatasını anlayıp daha düzenli hale geldi. :)drag3131 demiş ki:Herkese uyari vermek mi isi? Eger isi buysa basimla beraber..
Bu updatede eu charlar gelmeyecek.Sonraki updatelerde gelecek.asos66 demiş ki:bişi sorcam 2. serverda european çarlar olucakmı ve 1. serverdada??
ironEyE demiş ki:Bu updatede eu charlar gelmeyecek.Sonraki updatelerde gelecek.asos66 demiş ki:bişi sorcam 2. serverda european çarlar olucakmı ve 1. serverdada??
Emir Veriyormus gibi cümleler kullanıyosun akıllı ol adabında ol sacma sapan yorumlar yapıp sonra gelmiş ben naptım diyen sensin bugun iyi günümdeyim yoksa banı yemiştin akıllı ol dahada konusmaya devam edersen ban yicen ona göreCreepy demiş ki:Aha Bir kişiye uyarı vermek kendinize karşı kışkırtmaktan başka işe yaramıyacaktır
@bana uyarı veren mod
adamın sorduğu soru o kadar saçmaki bunu soru olarak değerlendiriyorsun buna anlam veremedim soru eu gelcekmi -.-
@iron
üsttede dediğim gibi uyarı alan kişi banlanana kadar uyuzluğuna yapabilir aynısını
@drag3131
çok haklısın ota b*ka uyarı vermek göreviyse arkadaşın daha çok uyarı alması gereken kendisi her posta uyarı verilicekse anlamı kalmıyor modluğun..
@uyarı veren mod
türkçeyide düzgün kullan
ps: bana dediğin bu 'begenmiyosan banlıyalım'
halbuki Beğenmiyorsan BanLAyalım olucak
Ben İsimi yapıyorum burda biri sacma sapan yorumlar yapıp sohpete baslarsa sayfa en az 500 bulur ben napim benim görevim budrag3131 demiş ki:Herkese uyari vermek mi isi? Eger isi buysa basimla beraber..