Mopneet

ironEyE demiş ki:
drag3131 demiş ki:
Herkese uyari vermek mi isi? Eger isi buysa basimla beraber..
Bir moderatorun görevi forumda düzeni sağlamaktır.O kişiye uyarı vermekle kişinin aynı hatayı yapmamasını sağladıki bu şekilde o kişi hatasını anlayıp daha düzenli hale geldi. :)
:think: Peki.

Aha Bir kişiye uyarı vermek kendinize karşı kışkırtmaktan başka işe yaramıyacaktır
@bana uyarı veren mod
adamın sorduğu soru o kadar saçmaki bunu soru olarak değerlendiriyorsun buna anlam veremedim:think: soru eu gelcekmi -.-
@iron
üsttede dediğim gibi uyarı alan kişi banlanana kadar uyuzluğuna yapabilir aynısını
@drag3131
çok haklısın ota b*ka uyarı vermek göreviyse arkadaşın daha çok uyarı alması gereken kendisi her posta uyarı verilicekse anlamı kalmıyor modluğun..
@uyarı veren mod
türkçeyide düzgün kullan
ps: bana dediğin bu 'begenmiyosan banlıyalım'
halbuki Beğenmiyorsan BanLAyalım olucak :wink1:

Creepy demiş ki:
Aha Bir kişiye uyarı vermek kendinize karşı kışkırtmaktan başka işe yaramıyacaktır
@bana uyarı veren mod
adamın sorduğu soru o kadar saçmaki bunu soru olarak değerlendiriyorsun buna anlam veremedim:think: soru eu gelcekmi -.-
@iron
üsttede dediğim gibi uyarı alan kişi banlanana kadar uyuzluğuna yapabilir aynısını
@drag3131
çok haklısın ota b*ka uyarı vermek göreviyse arkadaşın daha çok uyarı alması gereken kendisi her posta uyarı verilicekse anlamı kalmıyor modluğun..
@uyarı veren mod
türkçeyide düzgün kullan
ps: bana dediğin bu 'begenmiyosan banlıyalım'
halbuki Beğenmiyorsan BanLAyalım olucak :wink1:
Emir Veriyormus gibi cümleler kullanıyosun akıllı ol adabında ol sacma sapan yorumlar yapıp sonra gelmiş ben naptım diyen sensin bugun iyi günümdeyim yoksa banı yemiştin akıllı ol dahada konusmaya devam edersen ban yicen ona göre

drag3131 demiş ki:
Herkese uyari vermek mi isi? Eger isi buysa basimla beraber..
Ben İsimi yapıyorum burda biri sacma sapan yorumlar yapıp sohpete baslarsa sayfa en az 500 bulur ben napim benim görevim bu

EmmaW

diğer sayfada yine resimleri koydum ama son msj olarak gittiği için çoğu kişi göremicek onun için tekrar bu sayfaya koyuyorum ;
sro8 deki resimler;

solo ya soracaktımda kendisi msn de yok şuan :S acaba 15 ağustosda eu mu geliyor gerçi char çin char sadece eu mapı da geliyor olabilir?

Yukarı Alt