Prophecy demiş ki:
Creepy demiş ki:
Aha Bir kişiye uyarı vermek kendinize karşı kışkırtmaktan başka işe yaramıyacaktır
@bana uyarı veren mod
adamın sorduğu soru o kadar saçmaki bunu soru olarak değerlendiriyorsun buna anlam veremedim:think: soru eu gelcekmi -.-
@iron
üsttede dediğim gibi uyarı alan kişi banlanana kadar uyuzluğuna yapabilir aynısını
@drag3131
çok haklısın ota b*ka uyarı vermek göreviyse arkadaşın daha çok uyarı alması gereken kendisi her posta uyarı verilicekse anlamı kalmıyor modluğun..
@uyarı veren mod
türkçeyide düzgün kullan
ps: bana dediğin bu 'begenmiyosan banlıyalım'
halbuki Beğenmiyorsan BanLAyalım olucak :wink1:
Emir Veriyormus gibi cümleler kullanıyosun akıllı ol adabında ol sacma sapan yorumlar yapıp sonra gelmiş ben naptım diyen sensin bugun iyi günümdeyim yoksa banı yemiştin akıllı ol dahada konusmaya devam edersen ban yicen ona göre

biraz sakin ol sen modsun.

ps:modda ban yetkisi yoktur.:D

Mopneet

TwiLighT demiş ki:
Prophecy

sakin ol, rütbeni insanları aşağılamak için kullanma.
:thumbsup:

Ya simdi durup dururken bende uyari almak veya ban yemek istemem ama sanki Prophecy gorevin nasil bir duygu oldugunu anlamaya calisiyor, paneli bira zkurcaliyor gibi geldi bana. :rolleyes1: Lutfen kizmayin. :|

Ps: Moderatorler ban atamaz. ^^ :D

Prophecy'nin de üstüne gitmek istemiyorum ama o mesajı hiç hoş değildi. :|

@drag
bu konu hakkında daha fazla konuşmayalım :)

EmmaW

tekrar konuştum soloyla bana gm ile konuştuğunu söyledi yeni update gelcekmi diye sordum yes dedi sonra sadece eu mapimi gelcek yoksa eu mapi + charlar gelcekmi diye sorduğumda bilgisinin olmadığını söyledi biz 15 ağustosu bekliyelim en iyisi :)

TwiLighT demiş ki:
Prophecy'nin de üstüne gitmek istemiyorum ama o mesajı hiç hoş değildi. :|

@drag
bu konu hakkında daha fazla konuşmayalım :)
Adam bana gelmiş emir veriyor ve yaptıgı hatayı anlamımıs gıbı gelmiş konusmalarına devam ediyor ben sabah gune guzel baslıcam dıye gırıyom adam bana emir verici cümleler veriyor bu cümle nedir siz karar verin
Creepy demiş ki:
Yeter ya sıkıldım açın şu server'ı hadi!

Maserati demiş ki:
Prophecy demiş ki:
Creepy demiş ki:
Aha Bir kişiye uyarı vermek kendinize karşı kışkırtmaktan başka işe yaramıyacaktır
@bana uyarı veren mod
adamın sorduğu soru o kadar saçmaki bunu soru olarak değerlendiriyorsun buna anlam veremedim:think: soru eu gelcekmi -.-
@iron
üsttede dediğim gibi uyarı alan kişi banlanana kadar uyuzluğuna yapabilir aynısını
@drag3131
çok haklısın ota b*ka uyarı vermek göreviyse arkadaşın daha çok uyarı alması gereken kendisi her posta uyarı verilicekse anlamı kalmıyor modluğun..
@uyarı veren mod
türkçeyide düzgün kullan
ps: bana dediğin bu 'begenmiyosan banlıyalım'
halbuki Beğenmiyorsan BanLAyalım olucak :wink1:
Emir Veriyormus gibi cümleler kullanıyosun akıllı ol adabında ol sacma sapan yorumlar yapıp sonra gelmiş ben naptım diyen sensin bugun iyi günümdeyim yoksa banı yemiştin akıllı ol dahada konusmaya devam edersen ban yicen ona göre

biraz sakin ol sen modsun.

ps:modda ban yetkisi yoktur.:D
Çaktırma :wink1: :lol:

ve twi bu cümleden sonra senın hakkındakı dusuncelerım degıstı hacım kusura bakma

TwiLighT demiş ki:
Prophecy

sakin ol, rütbeni insanları aşağılamak için kullanma.

Aha Dostum sana emir veren yok sen nasıl algılamak istiyorsan öyle algılıyorsun şuan elinde olan görevin hakkını vermen gerekiyor modsun diye her gördüğün posta uyarı veremezsin bu senin görevini iyi kullanamadığını gösterir..
Ayrıca twi hakkında düşüncelerinin değişmesi sadece mod olduğun ve o kişininde seni koruyacağını,arkanda duracağını düşünmen sadece boşa çabalıyorsun..

Creepy demiş ki:
Aha Dostum sana emir veren yok sen nasıl algılamak istiyorsan öyle algılıyorsun şuan elinde olan görevin hakkını vermen gerekiyor modsun diye her gördüğün posta uyarı veremezsin bu senin görevini iyi kullanamadığını gösterir..
Ayrıca twi hakkında düşüncelerinin değişmesi sadece mod olduğun ve o kişininde seni koruyacağını,arkanda duracağını düşünmen sadece boşa çabalıyorsun..
1)Emir verir gibi konustun
2)Mod lugumun hakkını verıyorum buraya ıronun mesajını getırtıp sacma sapan yorumlar yapabını banlıcam dıye mesajı gosterırım gorursun ve ben ırona yardım etmeye calısıyom
3)Arkadasım burda sacma sapan yorumlar yapmayın dıye tam en az 2-3 defa dedim normalda irona söler banlatırdım o bile uyardı sacma sapan yorumlar yapanı banlıcam diye ama senı banlatmak yerıne ben uyarı verdim bunu düsünüp ne oldugunu anlamadını beklerken gelıp bana cevap vermeye devam ediyom ve hala devam ediyon

NoThink2Lose demiş ki:
Prophecy Bırader senn mod luktan anladıgın sadece konusmaları ızleyıp ban atarm demek mı yada sen Ban atmaya cok mu meraklısn cok merak edıorum
Bilip bilmeden karısma lutfen daha sen az 20-30 sayfa oncesını oku

Burda 323 sayfa nasıl olustu lütfen bıdaha sölüyorum bizde farkında olmadan yorumlar yapıyoz lutfen senden ve herkezden ozur dılıyorum buraya sacma sapan yorumlar yazmayı kesıyorum

20-30 sayfa öncesinde ne var yazdığım bi post sadece bu 1
ikincisi şurda 300 sayfa var hepsine tek tek bak istersen yazdığım tek öyle postumda uyarı aldım Dikkat et buna
3.sü benim yazdığım gibi yorumlar yazmış olan çoğu kişiyi bende sözlü olarak uyardım.
4.süde boşu boşuna kendini savunmaya çalışma.

Creepy demiş ki:
20-30 sayfa öncesinde ne var yazdığım bi post sadece bu 1
ikincisi şurda 300 sayfa var hepsine tek tek bak istersen yazdığım tek öyle postumda uyarı aldım Dikkat et buna
3.sü benim yazdığım gibi yorumlar yazmış olan çoğu kişiyi bende sözlü olarak uyardım.
4.süde boşu boşuna kendini savunmaya çalışma.
1)sen o postu atmasaydın keske o postu attıgında ben mod oldum ve uyarı yetkım olustu ve ırona yardım etmeye calısıyom 300 sayfa nasıl ulastı bılıyonmu senın gıbı adamlar yuzunden ulastı
2)ben senden ozur diliyorum ve demek istedigimi anlatmaya calısıyom sen gelmiş benle kafa tutuyon
3)Sabah sabah sınırlendırdın benı valla bak kotu olcak ben senın ban almaman ıcın ugrasıyom sana uyarı verıyom sadece sen gelmiş hala kendini savunma dıyon yeter artık

Yukarı Alt