EmmaW

bunlar farklı ssler ayrıca sro8 i translateden çevirince üstte duyurular bölümünde en son gelişmeler yazıyor ona tıklayınca bu resimler geliyor yine

berkomu demiş ki:
bunlar farklı ssler ayrıca sro8 i translateden çevirince üstte duyurular bölümünde en son gelişmeler yazıyor ona tıklayınca bu resimler geliyor yine
Yok farkındayım farklı ssler olduğunun :wink1: Eu üzerine çalışıyorlardır ama önümüzdeki update ile geleceğini sanmıyorum.

EmmaW

bilmiyorum bende şüpheliyim ama bekliyelim görelim önümüzdeki update geledebilir çünkü bu update 26temmuzda olacakdı okadar erteledirler..

evet bekleyip görücez Gm kendi başına update ile birşeyler ekleyebiliyorsa server'a uzunda sürse birçok yenilik getirecek gibi görünüyor..

FaNToM demiş ki:
sevko28 demiş ki:
apohasan54 demiş ki:
Server şuan Check (Tarih 11 Ağustos Saat:19:14)

herkez zaten farkında server acık kapalı bölümüne yazabilrsin bunları...
global başlık server kapanıp acıldıgı zaman burdada yazılıyor :coffee:
başlık değişmiş update bilgileri var burda dikkatli oku.. (ve hala dedigimin arkasındayım acık kapalı bölümüne yazabilirsin ^^ afk)

gecen msj lara bak . Serverın acık veya kapalı oldugu burdada belirtiliyor. server kapandıgı zaman 1 kişi server check diyor ondan sonra server check demek yasak :wink1: ^^

tartışmıyoruz ki =) şevket benim arkadaşım =) tanıyabildyise tabi hehe =)nese post kasmayalım .

Bu böyle gider sswc çok player kaybeder ne bu böyle oyun açılsa oynuycaz oynucaz diorumda açılsa bile lagdan oynayamıcaz kapanır bu server yakında

antisinem demiş ki:
Bu böyle gider sswc çok player kaybeder ne bu böyle oyun açılsa oynuycaz oynucaz diorumda açılsa bile lagdan oynayamıcaz kapanır bu server yakında
elbet bu lagların bir sebebi vardır yakında kokusu ortaya cıkar ^^

Lag ın sebebi çok açık zaten sunucuya çok kişi bağlandımı server çöküyo sonrada mecburen check oluo gm ya servern kapasitesini azaltacak yada Server ın hostunu yükseltcek

antisinem demiş ki:
bence fazla player kaybedeceklerini sanmıyorum çünkü server private lerin arasında en gelişmişi GM kendine iyi bir ekip kurarsa İsrodan bile iyi olabilir

Yukarı Alt